Közeleg a PS5 első nagyobb rendszerfrissítése

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 13.
  • Letöltés
Link másolása
Holnap válik letölthetővé a PlayStation 5 első nagyobb rendszerfrissítése, amely több izgalmas funkciót is hoz magával: ennek hála már külső tárolón is parkoltathatjuk a játékainkat például.

Holnap válik letölthetővé a PlayStation 5 első nagyobb rendszerfrissítése. A csomag egyik legfontosabb hozadéka, hogy ennek hála már külső USB-meghajtón is tárolhatjuk a játékainkat; futtatni érthető okokból nem tudjuk onnan őket, de így már nem kell a törölgetéssel és az újbóli letöltéssel szórakoznunk, ha megszorulnánk tárhelyfronton - elég mindössze mozgatni őket a külső eszköz és a beépített SSD között.

Fontos megkötés továbbá, hogy közvetlenül a külső tárhelyre semmit nem tölthetünk le, ezenkívül az itt raktározott címek nem is fognak frissülni - hasznos kényelmi opció viszont, hogy egyes játékok esetében akár bizonyos részeket is tárolhatunk "házon kívül". Arról a Sony nem árult el konkrétumokat, hogy a beépített SSD bővítése mikor válik lehetővé a PlayStation 5 esetében, a legutóbbi infók szerint valamikor nyáron élesedhet ez a funkció.

A rendszerfrissítés fontosabb újdonságai között szerepel továbbá, hogy immár keresztgenerációs formában is elérhető a Share Play, vagyis egy PlayStation 5-ön játszó haverunk játékába holnaptól egy PlayStation 4 segítségével is becsatlakozhatunk. A további részleteket a fenti linken találjátok meg!

23.
23.
manderel
#22: Igen, ez tényleg jogos.
22.
22.
delphijos
#20: Lehet, csak fillérekért.... nagyon nem mindegy. A Nintendo-t leszámítva egy címet 1 évvel később jó ha féláron el tudnak adni. És már ezzel is lehet sokat mondtam.
21.
21.
Zuzmo
Vicces, mert ha lenne jó nyitócím, akkor még többen panaszkodhatnának, hogy nincs elég vásárolható PS5, úgyhogy ekkora készlettel jól van ez így. Jobb, hogy nincs több kiszolgálatlan vásárló.
Amikor majd lesz készlet, arra lesz már valami cím is.
20.
20.
manderel
#19: Lehet hogy nyitáskor alig van gép, és kevés fogy egy nyitócímből, de egy GoW-ot pl szerintem utólag is megvennének az emberek, mikor már van gép.
19.
19.
delphijos
Azért arról sem szabad megfeledkezni hogy egy nyitócim viszont soha nem jó üzlet. Alig van gép, töredéke fogy mint “normálisan”. Én se az MS-t se a Sony-t nem kárhoztatom hogy kihasználták hogy most van BC, és ha nincs DIREKT ÚJ a játék, akkor sincs az hogy nincs mivel játszani, Amihez jött peccs az szerintem nem néz ki rosszul , és az SSD is sokat dob a játékélményen. ( SX, de gondolom PS5-ön is hasonló a helyzet )
18.
18.
PS4jacksony
Én a szerencsésebbek között vagyok kb 2 hónapja használom a PS5 öt A gép szuper de ahogy útnak indították az egy soha nem látott kapkodás . . . Ez a gép 2 év múlva sem késett volna le semmiről.
Egy nyomorult Remake Meg egy pókember minden ami elérhető rá ? ? ? ?
A Sony a PS5 tulajdonosoknak nagyon sok ingyenes tartalmat kellene biztosítani amíg ez a Bestia aludni kényszerül . . . A Ps4 játékok egyébként új értelmet nyernek Folyékonyan valahogy szebbek is jobban futnak a masinán a kontrollerről meg csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni . . .

De nem lett volna szabad a PS5 öt kiadni minimum egy God Of War -GT7-Vagy egyéb exklúzívok nélkül ez hiba volt .... Nekem rengeteg PS4 cím kimaradt így ezen pótolom majd csak ezért nem bánom de ez akkor sem FAIR a játékosokkal szemben se gépet ,se játékot nem tudnak biztosítani de frissítés AZ LESZ ! Vas taps !
17.
17.
Marcus88
#15: Ez nem úgy müködik,hogy hasukra ütnek és egy pár hónap alatt össze raknak valamit!A generáció váltás épp egy holt időre jött ki.Vagy félbe vannak a játékok készítésével vagy 1-2 éve adtak ki valamit a stúdióik. Ezért lett egy Miles Morales és DS.A sonynak egy 21 vége 22 eleje jobb lett volna generációváltásnak.
13.
13.
Viktor_The_Best
Ki nem szarja le! Nekem PS5-m sincs nem hogy rendszert tudjak frissiteni. XD
12.
12.
Stig
Persze jó a Ps4 is még, de azért jópár játékhoz csináltak már ps5ös verziót is és elég nagy a különbség némelyiknél. WRC9, Fifa21, Border3 szerintem baromi jók lettek, mindegyikkel nyomtam a régi gépen is, de a ps5 verziók újként hatnak. Plusz ami most már kijön, abból a frankó verzió a ps5 lesz. 185ezerért meg azért nem egy nagy beruházás - szerintem. Vannak drágább hobbyk is ;)
10.
10.
JohnSpartan
#5: Pont az a gond hogy csak régebbiek... azzal engem nem fognak meggyőzni hogy ps4-es játékokat tudok játszani rajta kicsit jobb felbontásban. Már nem azért de már a kiadásnál elő kellett volna rukkolniuk 2-3 olyan húzó címmel amik bevonzák az embereket és nem az updatek-re koncentrálni teljes mértékbe. Nyilván jó az hogy régebbi címekkel is tudasz játszani jobb felbontásban meg gyorsabb töltés idővel fut minden de, szerintem ez csak a sprórólásról szólt megint semki másról. Ami biztos hogy idén sem veszem már meg és az nem amiatt lesz hogy nem lehet kapni.
8.
8.
RootKiskacsa
#6: Pedig aki akar az vehet. Hetente vannak droppok, amikből ki lehet fogni. Nekem is így sikerült január végén. Másodkézből is van már 210-220 körül lemezes példányok.
7.
7.
nemfontos
#6: Hát... egy évvel ezelőtt azért még tudni lehetett hogy nagyon messze van az az 5 -ös. Akkor még bőven megérte ps4 pro -t venni. Most viszont már nem nagyon hiszem...
6.
6.
Windrider
#5: Nekem például kb egy éve sikerült beszereznem egy PS4 pro-t (nagyon baráti áron), én is megkaptam, hogy most már miért nem várom meg a PS5-öt. Hát őszintén szólva nagyon nem bántam meg, én még most sem érzem, hogy karnyújtásnyira lenne a PS5. :D
5.
5.
nemfontos
#2: Most is vannak. A régebbiek közül pedig elég sok kapott upgrade -et. Azon kívül, ha valaki most akar venni playstation -t, akkor nem érdemes 100 ropit áldozni a 4 -esre, ha egyszer karnyújtásnyira van az 5 -ös.
4.
4.
nemfontos
#3: Nem mindenhol van jó netkapcsolat, sőt!! Ha fél napig tartana lerántani a kólofgyuti234 -et, akkor inkább használod ezt a megoldást.
3.
3.
Gaboo77
Hát ez egy ritka értelmetlen funkció szerintem. Azért vegyek és használjak egy külső meghajtót, hogy ne kelljen újra letölteni a játékot...
2.
2.
Zelgadis187
#1: Először legyenek játékok hogy legyen értelme gépet venni. Szóval talán majd három év múlva.
1.
1.
nemfontos
Jó lenne ha a gépet is lehetne kapni, hogy legyen mit frissíteni.. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...