NieR: Automata - frissül a steames verzió is

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 14.
  • Letöltés
Link másolása
Négy évvel a NieR: Automata megjelenése után hamarosan érkezik az első PC-s patch, ami a játék sokat kritizált technikai állapotát hivatott helyre rakni. A javítás egyéb részleteit egyelőre még nem kommentálták a fejlesztők.

Nem is olyan rég roppant érdekes dolog történt a NieR: Automata és a The Evil Within PC-s verziója körül; történetesen mind a két játék Xbox Game Pass-portja olyan kezelésben részesült, amiből a steames kiadások kimaradtak. Nos, a NieR: Automata esetében ez nem sokáig marad így, hiszen a készítők bejelentették, hogy hamarosan Steamen is élesedik a javítás.

Az égető kérdés azonban, amit nem tisztáztak egyelőre fejlesztők, hogy a játék steames kiadása szintén megkapja-e a borderless képernyőbeállítást, a HDR és a FidelityFX opciókat, valamint a 4K-ra felskálázott felhasználói kezelőfelületet, vagy csak az optimalizáción javítanak majd.

Az utóbbival kapcsolatban ráadásul a Digital Foundry éles szemű munkatársai kiszúrták, hogy a technikai problémák ugyanúgy jelen vannak Xbox Game Passen is, mint Steamen, így egyelőre a két verzió hangsúlyosan csak a tartalomban tér el egymástól.

1.
1.
zsocc-nrg
A Square Enix (ha nem hagyják másra a portot) hírhedten telibeszarja a PC-s portokat, csoda hogy 4 év után hajlandóak ezzel foglalkozni. Bár gondolom ez is a review bombingnak köszönhető úgyhogy néha azért jó ez. Több fejlesztő/kiadó esetében is elkelne hasonló "fejmosás"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...