VR-ban tér vissza a Resident Evil 4

  • Írta: gorien
  • 2021. április 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Régóta pletykálják már, hogy a remake-láz a Resident Evil 4-et is el fogja érni – a Resident Evil Showcase-en erről egyáltalán nem esett szó, de megtudtuk, hogy az eredetileg 2005-ben megjelent játék kap egy VR-változatot is.

Nem a Resident Evil: Village volt az egyetlen játék, ami részt vett a Resident Evil Showcase-en, ugyanis a Resident Evil 4 is beköszönt – igaz, talán nem épp úgy, ahogy vártuk. Nem a sokat pletykált remake képviseltette magát, hanem a 2005-ös játék Oculus Quest 2-re szánt változata.

A Capcom, az Oculus Studios és az Armature Studio közösen készíti a VR-átiratot, amelyről egyelőre nem sokat árultak el, az ugyanis az április 22-én tartott Oculus Gaming Showcase egyik attrakciója lesz. Ami biztos, hogy ismerős helyszínek és ellenségek térnek majd vissza, és Mike Verdu, a Facebook Reality Labs egyik alelnöke szerint „új tartalmat és mélységet ad az ismert és szeretett Resident Evil 4-élményhez”.

5.
5.
Yanez
#3: Minden szavaddal teljesen egyetértek!
4.
4.
JohnSpartan
Remèlem nem csak a VR-os fog megjelenni... a remake-nek nagyon örűlnèk de, csak hogy mai köntösben is neki lehessen esni.
3.
3.
JohnSpartan
#1: Miért ocsmány a 4? Szerintem mai napig megálja a helyét az egész játék úgy ahogy van. Akkoriban talán a legszebb játék volt a platformra, a játékmenetről nem is beszélve. Mai szemmel is majdnem ugyan olyan élvezettel játszottam végig mint a megjelenéskór.
2.
2.
Nothing
#1: Nem egy mai játék a HD kiadás sem, de azért ocsmánynak nevezni kissé sekélyes dolog...
1.
1.
crytek
Akkor már miért nem várták meg a remake-et és azt VR-ezték volna mert ez így nagyon ocsmány
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...