Final Fantasy XIII demo még idén? Reméljük!

  • Írta: Myko Alto
  • 2007. április 24.
  • Érdekesség
Link másolása
"Azt súgta a szél...hogy elmentél" - énekelte Máté Péter még a régi szép időkben. Most viszont azt súgja a szél, hogy lesz FF XIII demo idén!

"Azt súgta a szél...hogy elmentél" - énekelte Máté Péter még a régi szép időkben. Most viszont azt súgja a szél, hogy lesz FF XIII demo idén!

Igaz, ezt már nem Máté Péter "szele" (rossz az, aki rosszra gondol) súgta nekünk, hanem az amerikai EGM magazin lelkes írói tették közszemlére egy áprilisi napon (bizzunk benne, hogy nem április 1-én).

A legszebb ebben a hírben az, hogy végképp nem lehet mostmár tudni, hogy mi is van ennek a játéknak is a háza táján, akárcsak a Final Fantasy VII esetében (amivel az előző hírben foglalkoztam). Itt ugyan nem a megjelenés valósságáról van szó, hanem igen komoly platform megjelenésről! Egyes pletykák szerint a Sony elveszítette a Playstation 3-as exclusivitását, amely annyit takar, hogy a rivális Microsoft csodamasinán is akár egyidőben debütálhat a játék! Ez ugyebár hatalmas pofon lenne a japán cégnek, de a hírről megerősítést még nem kaptunk, így maradjon talány számunkra a végleges megjelenési platform.

Azért egy pici reménysugara van a PlayStation rajongóknak, méghozzá a fent említett demo formájában, hiszen a hír szerint, ezen játékelőzetes a PlayStation Network-ön fog megjelenni és nem az Xbox Live-on!

2.
2.
kae-chan
1.
1.
Ca$h
Manapság már nem nagyon létezik olyan hogy exclusive cím. Talán csak a Gran Turismo és a Forza ilyen. Semmi más, Halo van PC-re is, MGS2 van boxra, most már a FF is megérkezett a boxra. Itt minden már csak a pénzről szól, és ennek mi csak örülhetünk, hiszen nincs is annál jobb, mint amikor minden egyes játékkal tudunk nyomulni. A Microsoft mindent megtesz annak érdekében, hogy ez így is legyen, hogy ne legyenek ellentétek, csak egy nagy egységes játékos társadalom és ezúttal ez nagyon pozitív dolog szerintem. Értsd: Games for Windows, Vista Live...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...