Switchre tart a Sky: Children of the Light

  • Írta: szlav
  • 2021. április 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén nyáron Nintendo Switchre is megérkezik a Sky: Children of the Light. A Journey alkotóinak közösségi kalandjátékát eddig csak mobilon próbálgathattuk, de a cross-playnek hála a platformok játékosai nem lesznek elzárva egymástól.

A Sky: Children of Light nem egy hétköznapi játék - elsőre még körülírni is nehéz azt. A Journey és a Flower fejlesztőcsapata, a thatgamecompany egy mobilkészülékekre tervezett online univerzumot alkotott meg, ahol a játékosok a fény gyermekeiként egy olyan varázslatos és békés világot fedezhetnek fel, ahol a barátság, az együttérzés és az önzetlenség a legnagyobb erények.

Júniustól tehát ebből vehetik ki a részüket a Nintendo Switch tulajdonosai is. A játék alapvetően ingyenesen elérhető, de számos mikrotranzakciós opciót tartalmaz, ezzel azonban a fejlesztők gyakran különféle segélyszervezeteket támogatnak: tavaly például a közösség több mint egymillió dollárt gyűjtött össze az Orvosok Határok Nélkül javára, ezzel megsegítve a koronavírus-járvány elleni küzdelmet.

Ami pedig az újdonságokat illeti: a Sky szezonokra osztott struktúra szerint bővül, a legutóbbi frissítés, a Season of Assembly pedig egy magányos kalandor történetét meséli el, aki egy magányos farönkben keres új otthont magának - ezt láthatjátok a fenti előzetesen is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...