Sky Mobil, PC, PS4, XBOXONE

A Journey fejlesztőinek új játékában a Fény Gyermekeit irányítjuk egy felhők feletti világban. Elvisszük a fényt oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz miből szemezgetnünk, igaz, ezúttal már jóval kevesebb húzócím akad a kínálatban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A július már jóval pangósabbnak ígérkezik játékpremierek terén, erről árulkodik a legfrissebb megjelenési listánk is. Ezúttal főleg az ínyencek örülhetnek, illetve néhány megkésett portra is érdemes lehet odafigyelni.

E3 2021: Futottak még a Summer Game Festen

A fontosabb bejelentések és látnivalók mellett egy sor apróság kapott helyet az idei Summer Game Fest nyitóeseményén: ezeket összeszedtük nektek egy csokorba, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Switchre tart a Sky: Children of the Light

Idén nyáron Nintendo Switchre is megérkezik a Sky: Children of the Light. A Journey alkotóinak közösségi kalandjátékát eddig csak mobilon próbálgathattuk, de a cross-playnek hála a platformok játékosai nem lesznek elzárva egymástól.

Nintendo Switch - íme, a közeljövő indie újdonságai!

A Nintendo ma este megtartotta az Indie World Showcase legutóbbi adását, amely során közel húsz percen keresztül darálta, hogy milyen független fejlesztésű újdonságokra számíthatnak a Switch-tulajok a közeljövőben.

Újabb nevekkel bővült a PAX East-hiányzók listája

Ma rajtol el a bostoni PAX East, a koronavírus miatt azonban több nagyobb kiállító is távol marad az eseménytől. A napokban a CD Projekt RED, a PUBG Corp. és a thatgamecompany jelentette be, hogy kihagyja az eseményt.

GDC 2020: Íme, a fejlesztői díjátadó jelöltjei

Idén huszadik alkalommal rendezik meg a Game Developers Conference-t, ennek a betéteseménye a Game Developers Choice Awards, ahol a fejlesztők szavazhatnak a kedvenc játékaikra.

E3 2019: Videón a békés Sky: Children of the Light

Ha kedvelitek a Journeyhez hasonló, békés atmoszférájú játékokat, akkor az azt szállító thatgamecompany legújabb fejlesztése is a kedvetekre lesz. Júliusban már kipróbálható lesz a Sky: Children of the Light.

Kiadós ízelítő a thatgamecompany új fejlesztéséből

Egyelőre kizárólag iOS-re készül a thatgamecompany első olyan játéka, amelyet nem a Sony kötelékében fejlesztett a cég. A Sky egy többjátékos módra kihegyezett közösségi kaland, festői látványvilággal.

Hat percig mozog a Journey alkotóinak új játéka

Az Apple szeptemberi nagy bemutatóján rántotta le a leplet a Journey-t is fejlesztő thatgamecompany a vadonatúj játékáról, a kifejezetten iOS-re fejlesztett Skyról. Az amerikai IGN jóvoltából most megnézhetjük, milyen is lesz a játék.