A South Park senkit nem kímél!

  • Írta: Myko Alto
  • 2007. április 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha van sorozat, amely nem ismer sem embert, sem istent, akkor azt Coloradóban kell keresni, méghozzá South Park-ban!

Ha van sorozat, amely nem ismer sem embert, sem istent, akkor azt Coloradóban kell keresni, méghozzá South Park-ban!

Trey Parker és Matt Stone mára már kultikusnak mondható sorozata nem kevesebb, mint 11 szezont ért meg eddig. Sokan vitatják az egyes évadok minőségét, tartalmát. Kinek ez tetszik jobban, kinek az, de egyben biztos lehet mindenki: a srácok töretlenül ontják magukból az újabb részeket és be kell vallani, mindezt remekül teszik!

Nem szeretnék most kitérni az olyan klasszikus részekre, mint a "Good times with weapons", melyben a manga/anime stílust kapják szét seperc alatt, vagy a "Make love, not Warcraft" cimű zseniális epizódot, amely olyan görbe tükröt tart a WoW világa és annak "áldozatai" elé, hogy szinte lefordultam a röhögéstől a székemről... viszont megemlíteném a viszonylag friss, aktuális részt, amely a mozirajongóknak kedveskedik kicsit. Méghozzá a horror fanoknak!

"Night of the living Homeless"
South Park városát egyik pillanatról a másikra ellepik a hajléktalanok. Nem akarnak ők semmi mást, csak egy kis "aprót"! Az alkotók igen merészen párhuzamot véltek felfedezni (ezt egy tudós ki is fejti az epizód fele körül) a zombik és a hajléktalan kéregetők anatómiája között és így már el is készült ennek a résznek az esszenciája.

 

Minden jó horrorfilm kliséjét megtalálhatjuk ebben a részben, nem fog csalódni benne senki, megtekintése szinte kötelező jellegű! Végezetül pedig csak annyit:

"NOOOO! I DON´T HAVE ANY CHAAAAAANGEE!"

10.
10.
Histikirly
pont ma néztem meg a wowos részt

igen állat
9.
9.
logoffmeister
Nagyon danke sőn mindenkinek a segítséget!

Az a magyar változat nem is annyira nagy pláne, mint ez. Csak amolyan magyarországi részek vannak benne(1. hídlezárós tüntetés a semmiért, 2. valami vásárlási láz karácsonykor, 3. ilyen "varázshalom" lebuktatása sikertelenül). Youtube-n rajta van.

És még 1x köszi
8.
8.
Myko Alto
Nekem azért tetszett a 24 paródia is :)
7.
7.
StriciMacko
Na es a SP osszes epizodjat megtalalhatod a http://thepiratebay.org -on. remelem nem szamit warezkodasnak h kitettem ide ezt a cimet...
6.
6.
StriciMacko
A husveti epizod a Da Vinci kod parodiaja volt...miszerint Szt.Peter egy feher nyuszi volt...:D
5.
5.
skiz0
300-at parodizáló rész is jó volt ;DDD (11x06 - D-Yikes)
4.
4.
logoffmeister
Névtelen látogató: Ha kicsit körülnéznél már a FŐOLDALON, megtalálnád alul a COOLTÚRA részleget, ahol szerintem nem olyan dolgok vannak, ami a játékokhoz kapcsolódik.

Az SP-hoz meg annyit, hogy én speciel nem láttam egyetlen részét sem, mert errefelé nem húzzák ki a kábelTV-t. De csakis jót hallani róla. A magyar East Park változata sem rossz!
3.
3.
Myko Alto
A keresőbe írd be, hogy SOUTH és meglátod! :)
2.
2.
Myko Alto
Névtelen, nem tudom feltűnt-e, de itt nem csak játékokkal foglalkozunk az oldalon. Legközelebb ha írsz valami, előtte nézz utána, hogy nehogy véletlenül hülyeséget írj!
1.
1.
Ca$h
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...