Holnap újabb platformokat hódít meg az xCloud

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 19.
  • Korai verzió
Link másolása
Hiába tudtuk, hogy idén tavasszal számíthatunk a funkció élesedésére, így is meglepett minket a Microsoft, amikor a minap bejelentette, hogy holnaptól indul az xCloud zárt bétatesztje Windows 10 és iOS rendszereken.

Holnap indul a Microsoft cloud gaming-szolgáltatásának, az xCloudnak a zárt bétája a Windows 10- és iOS-eszközökön. A limitált számban meghívott Xbox Game Pass Ultimate-előfizetők így kipróbálhatják majd a felhőalapú játékot akár a Microsoft Edge, Google Chrome vagy Safari böngészőn keresztül is.

A szerencsés kiválasztottak az alábbi linken keresztül tesztelhetik majd a szolgáltatást, amiben megközelítőleg 100 játék szerepel, és ezeknek már több mint a felében megtalálható az érintőképernyős irányítás is. Ezzel a böngésző alapú megoldással egyébként a redmondi cég ügyesen megkerüli az App Store szigorú szabályzatait, és iPhone-okra, illetve iPadekre is elhozhatja az Xbox Game Passt.

7.
7.
#5: Windows 7 (2009)? Technikailag nincs kizárva, hogy böngészőn keresztül működni fog, de nem hiszem, hogy retro, vagy emlékprogram lenne az xcloud célja.
6.
6.
#3: Az jó lenne. Akkor végre be tudnám fejezni a red dead 1-et.
5.
5.
playstation4
Windows 7 laptopon ez lesz majd?
4.
4.
delphijos
Kaptam meghívót, csak ránézek.
3.
3.
crytek
Ezt majd akkor fogják überelni ha a komplett xbox "ökoszisztéma" minden játéka elérhető lesz benne. Mert akkor a gaminghez csak net kell meg egy kontroller
2.
2.
Bako
Mobilon elégedett vagyok a streammel, kíváncsi vagyok hogy fog működni PC-n. Az
anyóslátogatást az integrált VGA-val megáldott krumpli laptoppal meg fogja menteni.
1.
1.
Őrnagy
Remélem, hamar kiforrja magát ez a technológia, mert én már másik konzolt nem akarok venni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...