Előzetesen a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája

  • Írta: gorien
  • 2021. április 20.
  • Cooltúra
Egy év kihagyás után végre úgy néz ki, hogy a Marvel Filmes Univerzum mozis ága is visszazökken a régi kerékvágásba. Nyáron jön a Fekete Özvegy, ősszel pedig Shang-Chi szólófilmje debütál, amihez most előzetes is érkezett.

A Marvel szépen rágyúrt a streamingszolgáltatós tartalmaira az elmúlt időben (lement már a WandaVision, a héten ér véget a The Falcon and the Winter Soldier, és nyáron várható a Loki), de a sikert megalapozó mozis univerzum sem merült feledésbe. A Fekete Özvegy premierje végre valahára sínen van, most pedig előzetessel jelentkezett a következő szuperhős.

Shang-Chit a hetvenes években alkották meg, nagyjából Vasököllel egy időben, ám míg az utóbbi a Netflixen már kapott adaptációt, Shang-Chi eddig elkerülte a vásznat. Az újoncnak számító Simu Liu fogja életre kelteni a Marvel-képregények legnagyobb pusztakezes harcművészét, aki a Tíz Gyűrű terrorszervezettel veszi fel a harcot – és magával az igazi Mandarinnal is, akit Tony Leung Chiu-wai alakít.

A filmet A kegyelem árát is készítő Destin Daniel Cretton rendezi, míg a forgatókönyvért Dave Callaham felelt, aki a Wonder Woman 1984 és a Mortal Kombat-film írásában is részt vett. A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája szeptember 3-án kerül mozikba a tervek szerint.

3.
frankdelgado
#1: Marha finom denevèr, vagy tobzoskapörcit tud főzni...
2.
Hanadix
#1: Nézd meg a filmet oszt megtudod.
1.
Aanash
Oszt ez mit tud a verekedèsen kívül ha már marvel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...