Bemutatkozott a Celeste alkotóinak új játéka

  • Írta: gorien
  • 2021. április 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Extremely OK Games, aminek a TowerFallt és a Celeste-et is köszönhetjük, újabb játékkal készül, amely az Earthblade címet viseli. Egy gyönyörű pixel art világban játszódik majd, ahol akcióból és felfedeznivalókból is kijut majd.

Az Extremely OK Games a legutóbbi játéka, a Celeste óta dolgozik következő alkotásán – erről Maddy Thorson mesélt egy friss blogbejegyzésben. Az eddig csak EXOK4 kódnéven futó projekt három korábbi prototípust is megélt már, ám a csapat úgy találta, hogy azokkal túlságosan messzire sodródtak attól, amit biztosan el is tudnak készíteni. Így állapodtak meg a negyedik változatnál, amelyet most be is jelentettek Earthblade címmel.

És ez a bejelentés ebben szinte ki is merül – a cím mellé kaptunk még egy plakátot és egy zenei ízelítőt, hogy el tudjuk képzelni, mégis miféle hangulata lesz ennek a 2D-s, felfedezős akciójátéknak. Thorson szerint ezúttal más megközelítéssel kezelik a marketinget: míg a Celeste idején szinte naponta tweeteltek valami újdonságról, ezúttal akkor fogunk legközelebb hallani az Earthblade-ről, amikor közelítünk a megjelenéséhez.

Ennek a dátumáról sem tudunk semmit, de a csapat azért igyekszik, hogy erre ne kelljen úgy öt évet várni megint, ahogy a Celeste-re kellett a TownFall után – ugyanakkor rászánják azt az időt, amit rá kell szánni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...