TowerFall: Ascension Mobil, PC, PS4

Ouya-exkluzivitása után PC-re és PS4-re látogat a TowerFall.

Bemutatkozott a Celeste alkotóinak új játéka

Az Extremely OK Games, aminek a TowerFallt és a Celeste-et is köszönhetjük, újabb játékkal készül, amely az Earthblade címet viseli. Egy gyönyörű pixel art világban játszódik majd, ahol akcióból és felfedeznivalókból is kijut majd.

Frissítve: Megérkezett a karácsony az Epic Store-ba

A Holiday Sale 2019 című akció keretében nem csak óriási leárazások, hanem még egy 10 dolláros kupon is üti a játékosok markát. Ha pedig ez még nem volna elég a boldogsághoz, az ünnepi szezonban naponta kapunk ingyen játékot.

Switch - terítéken a közeljövő indie címei

Ismét bemutatózott a Nintendo, a műsor a Switchre érkező független játékok körül forgott. Mindegyik cím a következő pár hónap során lát napvilágot a konzolra. Megkapjuk az Into the Breach, a Transistor és a Hyper Light Drifter portját is.

Futtottak még a PlayStation Experience-en

A fontosabb címeken kívül számos kisebb indie játék érkezik PS4-re és PS Vitára. Ebben a hírünkben szépen csokorba szedtük az összes érdekes bejelentést Las Vegasból. A handheldesek jól figyeljenek!

A PlayStation Plus júliusi ingyen játékai

A Sony megerősítette a PlayStation Plus előfizetéshez járó júliusi ingyenes játékokat, az Instant Game Collectionbe - többek közt - a következő címek iratkoznak fel: Strider (PS4), Dead Space 3 (PS3), Vessel (PS3).

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jó hír az, hogy két fontos megjelenésünk is lesz a héten, sőt a mozikba is érkezik egy erősen videojátékos vonatkozású film. A rossz hír, hogy ezeken kívül túl sok érdekességre nem számíthatunk.

PS4-re is jön a TowerFall

Ha nem cseng ismerősen a TowerFall címe, az nem véletlen: a játék eddig kizárólag az Ouyán volt játszható, és csak a jövő év elején mutatkozhat be PC-n, illetve PlayStation 4-en.