Black Ops: Cold War - tartalmas lesz az új szezon

  • Írta: szlav
  • 2021. április 20.
  • Letöltés
Link másolása
Napokon belül élesedik a Call of Duty: Black Ops - Cold War harmadik szezonja, amely az előzetes infók alapján tisztességesen kárpótolja az elmúlt hónapok laposságát. Lássuk, mit ígér a roadmap!

Április 22-én sok újdonságra számíthatnak a Call of Duty: Warzone és a Black Ops: Cold War játékosai. Battle royale-fronton egy óriási atomrobbanást kapunk, ami teljesen átalakítja majd Verdansk harcterét - készüljetek egy kis időutazásra, hamarosan ugyanis visszatérnek a diszkózenétől hangos 80-as évek! Az eseményeket a második szezon záróvideója vezette fel:

Ami pedig a hagyományos multiplayer játékosait illeti, nos, végre ők is megkapják a nekik kijáró szeretetet. A szezon négy új pályát hoz magával, melyek közül hármat a szokásos, 6v6-os felállásban is játszhatunk majd. A Black Ops II játékosai különösen örülhetnek majd a Standoff visszatérésének, de ezúttal még a Fireteam: Dirty Bomb fanatikusai kapnak egy új csatateret.

Az új operátorok, játékmódok, scorestreak és field upgrade mellett természetesen érkezik egy csokor új fegyver is. A fanfavorit ballisztikus kés biztosan nagyot fog aratni a Sticks and Stones visszatérő játékmódjában, de biztos, hogy sokan fognak örülni a szovjet PPSh-41 színrelépésének is.

3.
3.
rezy
Vmi hd pack sem ártana, mert botrány ahogy kinéz pro-n az MW-hez képest... a mostani szolid akció keretében zsákoltam be, de várhattam volna még vele. Nem vagyok grafikabuzi, de a ps3-as időket idézi fel bennem mind megvalósítás, mind kinézet terén...
2.
2.
Fooxfire
Az a baj sok idő van 2 season között. Kipörgetem a 100-as pass-t 3 hét alatt... Konkrétan megyek egy kör zombit és 5-6 tiert be is oldok vele. Talán most húzósabbak lesznek a challange-ek !?
1.
1.
Raam989
Végülis a másnapos pizza is jó reggelire, ha nincs más...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...