Az Aspyr fejleszti a KotOR remake-jét

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 21.
  • Pletyka
Link másolása
Régi pletyka már, hogy készül a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-je, és arról is lehetett már hallani, hogy melyik fejlesztőcsapat dolgozik rajta, most azonban lényegében betonbiztos forrásból kaptunk megerősítést a témában.

Több forrásból hallhattunk már arról, hogy készül a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-je, sőt arról is volt már szó, hogy nem az Electronic Arts és a BioWare, hanem az Aspyr fejleszti a felújított változatot: most ezt erősítette meg a Bloomberg általában jól értesült újságírója, Jason Schreier, amit alátámasztott az Eurogamer is.

Schreier a MinnMax podcastben mesélt erről, amit a brit lap azzal egészített ki, hogy bár az Aspyr eddig rendre egyszerű portokat villantott Star Wars-fronton (legutóbb például a Republic Commando új kiadásait), ezúttal tényleg egy rendes remake-en dolgoznak. Korábban azt is pletykálták, hogy a projekt mindkét KotOR-játékból átvesz elemeket, a célja pedig az, hogy "bizonyos dolgokat bevezessen a jelenlegi Star Wars-kánonba".

7.
7.
leviske
És ennek így ki lesz a kiadója? Ugye nem az EA?

Mindenesetre az Aspyrnak szurkolok. Ha olyan minőségű munkát végeznek, mint amit a Larian a Baldur's Gate sorozat feltámasztásával, akkor nagyon várom a végeredményt és a folytatásait.
6.
6.
Heldengeist
Nem tudom, hogy örüljek, csagy szimplán ne érdekeljen. Az redeti iszonyú bugos és félóránként crashel a mai napig. Ez zavar benne, az avíttas grafika viszont egyáltalán nem.
4.
4.
Őrnagy
Na, erre kíváncsi vagyok. Én nem vagyok egy SW rajongó, de erről a játékról annyit hallottam, hogy biztosan kipróbálom.
3.
3.
Zisten
#2: ... és nem olyan, mint a "Prince of Persia" remake. :)
2.
2.
JohnSpartan
Nah ez az a játék ami megérdemli maximálisan a remaket ha star wars-ról van szó! Reméljük olyan is lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...