Készül az új KotOR, de nem az EA-nél?

  • Írta: gorien
  • 2021. január 25.
  • Pletyka
Link másolása
A 2000-es években megjelent Knights of the Old Republic-játékokat múlhatatlan rajongás övezi, és sokan szívesen viszontlátnák őket valamilyen formában. Lehet, hogy egy új KotOR már közelebb van, mint gondolnánk?

Tavaly már felröppent a pletyka, hogy valami mozgolódás van a Star Wars: Knights of the Old Republic háza táján – hogy remake-ről vagy egy új játékról lehetett szó, azt nem tudtuk. Most, egy évvel később, a Star Wars körökben jártas Bespin Bulletinnek és a VGC-nek hála van egy újabb pletykánk: ez már egyértelműen egy új KotOR-játékról szól.

Azzal megfűszerezve ráadásul, hogy ez a játék nem az Electronic Arts zászlaja alatt, tehát nem is az eredeti alkotó BioWare-nél készül. Tekintve, hogy nemrég feltámadt Lucasfilm Games, és az EA elvesztette a Star Wars-játékok kizárólagosságát, egy ilyen lépés nem lenne okvetlenül meglepő, ám arról, hogy ki lehet a rejtélyes fejlesztő, még nincs információ. A mindig jól értesült, bloomberges Jason Schreier szerint egy olyan csapatnál készül, akikre nem is gondolnánk.

16.
16.
istipisti55
Szerintem a CD Projekt Red fogja csinálni. Most végeztek a Cyberpunkkal, még gyorsan patchelik és mehetnek a SW-ra :) Van kapacitás :)
15.
15.
#7: Én is ettől félek, hogy ez lesz a meglebegtetett ow játék.
14.
14.
Hab
#13: Specializálódási lehetőség nagyon jó volt a 2. részben. Az elsőnek valamivel jobban szeretem a sztoriját, kb olyan szintű fordulat van benne, mint az "Én vagyok az apád", de a 2. részt is nagyon szeretem. Szerintem annak is jó a sztorija.
13.
13.
Nicodemus
Sztem a Kotor 1 minden szempontbol ezerszer erosebb volt mint a folytatas.
12.
12.
godach
Akkor tippelek. Tencent.
Battle Royalba ott vannak a szeren, sosem gondolnék rájuk, multi móka ami eladható star Wars köntösbe, szóval battlefront 3.
Ja de ez kotor. Akkor nem szóltam :)
11.
11.
mdr88
No hát akkor itt van még egy fejlesztő, akire senki nem gondol -> R*

#9: Az Obsidiant mondjuk adnám... mondhatni van tapasztalatuk ezen a téren
10.
10.
adamsfamily
#9: Az Obsidian viszont érdekes lenne,mert ugye ők most már a MS stúdió részei.Ráadásul amikor a 2. rész megjelent(amit ők csináltak),az xbox exkluzív volt konzolon.
9.
9.
Gorrister
"olyan csapatnál készül, akikre nem is gondolnánk"
Akkor gyerünk, most mindenki együtt erősen koncentráljon és ne gondoljon az Obsidian-ra.
8.
8.
Mortis
#5: Nehogy! Minőségi cuccokat gyárt a Larian, de minden játékuk vicceskedő, kis sztorikra építő. a főszálaik és a világépítésük nem elég jó ahhoz ,hogy kiaknázzák az SW lehetőségeit; nem is beszélve arról, hogy a KOTOR 2 megismételhetetlen sztorija után nem hiszem hogy komolytalan irányba kellene elvinni. ja s milyen lenne már körökre osztottan?
7.
7.
adamsfamily
Remélhetőleg nem a Ubisoft gyártja.
6.
6.
delphijos
5.
5.
#4: Bárcsak Larian lenne! Álmodik a nyomor.
3.
3.
Zisten
"...egy olyan csapatnál készül, akikre nem is gondolnánk." = Naughty Dogs :P
1.
1.
Nekem mindegy, hogy ki készíti, de ha jönne egy jó kis Star Wars RPG, ami *tényleg* jó, azt simán venném és rommá kockunám vele a fejem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...