Újabb zárt alfatesztet tart a Diablo: Immortal

  • Írta: gorien
  • 2021. április 22.
  • Korai verzió
Link másolása
A Blizzard szépen haladgat a Diablo-sorozat mobilos mellékágának, az Immortalnak a fejlesztésével. Újabb zárt alfatesztet kezdenek, ami tömve van tartalommal: egy új karakterosztály kerül bele, és a PvP-re épülő endgame-et is megismerhetjük.

Négy karakterosztállyal és főleg a korai tartalmakkal vette kezdetét a Diablo: Immortal alfatesztje decemberben. Az új alfa ismét az ausztrálok kiváltsága lesz, de alaposan kibővíti az eddigi tartalmakat: nemcsak a Crusadert adja hozzá a választható kasztokhoz, de a The Cycle of Strife névre keresztelt, frakcióalapú harcrendszer is bemutatkozik, amelyben Adventurerként, Immortalként vagy Shadowként küzdhetünk a többi játékos ellen.

Két új területet is felfedezhetnek a zárt alfa játékosai: a Mount Zavaint és a Frozen Tundrát. Ezek mellett újdonság még a Helliquary rendszer, ami 41-45-ös szint környékén mutatja meg magát: ennek köszönhetően havonta különösen nehéz ellenfelek szabadulnak majd ránk (a szintünknek megfelelően), amiket legyőzve egyedi bónuszokat adó trófeákat szerezhetünk.

A Diablo: Immortalnak megjelenési dátuma továbbra sincs. Az újdonságok teljes listáját a Blizzard oldalán találjátok.

2.
2.
Daniel21
Legalább 2 éve hogy előregisztráltam rá, hátha kapok esélyt alfázni vagy bétázni vele de, eddig az az érzésem hogy baxnak az előregisztrálós rendszerre. Mert miért ne tennék? Nem is értem miért az ausztrálok részesűlhetnek előnyben ilyen téren. -.-"
1.
1.
delphijos
Három éve lett bejelentve, és egy zárt alfa tesztnél tartanak. Én azért nem mondanám hogy “szépen haladgat” a fejlesztés....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...