Diablo: Immortal Mobil, PC

Mobilos kiadást kapott a Diablo-sorozat.

Íme, a 2023-as DICE Awards nyertesei

Lezajlott a 26. Design Innovate Communicate Entertain Awards rendezvénye, lássuk a nyerteseket!

Ma állnak le a Blizzard játékai Kínában

A megelőző tárgyalások sikertelensége következtében a Blizzard nagy játékai legálisan nem elérhetők már Kínában.

Felsorakoznak a DICE Awards idei jelöltjei

Idén huszonhatodik alkalommal nevezik ki a Design Innovate Communicate Entertain Awards győzteseit. A 2023-as gála jelöltjei már felsorakoztak, máris mutatjuk őket!

A brit játékosok háromnegyede örülne, ha a Microsoft felvásárolná az Activisiont

Mezei játékosok közt végzett kutatást az Egyesült Királyság piacfelügyeleti hatósága. A felmérés eredménye szerint a felhasználók mintegy 75 százaléka a Microsoft és az Activision Blizzard mergere mellett tenné le a voksát.

HWSW: Jövőre sem dőlhet el a Microsoft-Activision frigy sorsa

Az Egyesült Államokból is megérkezett a csapás a gigaüzlet meghiúsítására, az amerikai szövetségi kereskedelmi bizottság megindította a trösztellenes pert.

Kivonulnak Kínából a Blizzard Entertainment játékai

Nem újítja meg a kiadói kapcsolatát a NetEase és a Blizzard Entertainment, így jövő januártól számos Blizzard-játék forgalmazása és támogatása megszűnik Kínában.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

Call of Duty: Modern Warfare II - megvan az egymilliárd

Nincs még vége az üzleti jelentések sorának, az Activision Blizzard számaival - köztük két fontosabb mérföldkővel - folytatjuk.

A Diablo: Immortal sem tudta megmenteni az Activision Blizzard negyedévét

Látványos visszaeséssel zárta az elmúlt negyedévet az Activision Blizzard, és bár a Diablo: Immortal remek számokat tudhat maga mögött, ezen ő sem tudott segíteni.

Már húszmillióan telepítették a Diablo: Immortalt

Úgy látszik, hogy nem fogott a Diablo: Immortalon az internetes népharag: szép mérföldkövet ért el a minap, már 20 millió telepítéssel büszkélkedhet. A Blizzard in-game belépési jutalmakkal ünnepel.