Diablo: Immortal Mobil

Mobilos kiadást kap a Diablo-sorozat.

Diablo: Immortal - 24 millió dollárt keresett az első két hétben

Nem tett rossz lóra a Blizzard a Diablo: Immortallal, legalábbis ami a bevételeket illeti. Két hete érhető el az alapvetően free-to-play cím, és a játékosok szívesen költenek a játék boltjában.

Loot boxok miatt nem jelenhet meg a Diablo: Immortal Belgiumban és Hollandiában

Újabb loot box-botrány van kibontakozóban, most éppen a pár nap múlva megjelenő Diablo: Immortal miatt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten ráfordulunk a júniusra, szóval borítékolható, hogy nem sok látványos megjelenésre számíthatunk majd az elkövetkező időszakban. Azért nézzük meg, miből élünk mostanában!

Frissítve: Meghíúsulhat az Activision Blizzard felvásárlása

Egyre ingatagabbnak látszik az év üzlete. A Microsoft januárban jelentette be, hogy felvásárolná az Activision Blizzardot, de a részvényesek és a Kereskedelmi Bizottság is megvétózhatja az összeolvadást.

Júniusban jelenik meg a Diablo Immortal, ráadásul PC-re is

A Blizzard bejelentette, hogy június első hetében jelenik meg a 2018-ban bemutatott, eredetileg mobilokra szánt Diablo-mellékszál, a Diablo Immortal. A jó hír mellett az is kiderült, hogy PC-n is játszható lesz a játék.

Nem, nem készít NFT-s játékokat a Blizzard

A napokban felröppent a pletyka, miszerint a Blizzard NFT-ket és "pay-to-earn" rendszereket építene a játékaiba. A stúdió elnöke, Mike Ybarra azonban tiszta vizet öntött a pohárba.

Diablo: Immortal - jöhetnek a kozmetikai elemek

A Diablo-sorozat mobilos mellékága, az Immortal sem marad valódi pénzen megvásárolható, ám pusztán vizuális változásokat jelentő kozmetikai elemek nélkül. A Blizzard bemutatta, hogyan gondolja ezek implementálását a játékba.

Diablo: Immortal - továbbra is az idei start a terv

Befejeződött a Diablo: Immortal zárt bétatesztje, a Blizzard pedig összeszedte, milyen tanulságokat szűrt le belőle. A tapasztalatok alapján változtatásokat terveznek, és változatlanul idei megjelenéssel számolnak.

TGA 2021: Távol marad az Activision Blizzard

Az Activision Blizzard körüli botrányok után a kiadó nem képviselteti magát az idei esztendő utolsó nagy játékeseményén, a The Game Awardson. Ezt a műsor vezetője, Geoff Keighley jelentette be a Twitteren.

Bobby Kotick is sáros lehet a szexuális ügyekben

A Wall Street Journal azt állítja, hogy az Activision Blizzard CEO-ja, Bobby Kotick is tudott az Activisionnél zajló szexuális visszaélésekről, ráadásul a peres ügyek közül jó néhányat el is hallgatott az igazgatótanács előtt.