Ezt láttuk az Oculus Gaming Showcase-en

  • Írta: gorien
  • 2021. április 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Oculus megtartotta első önálló játékbemutatóját, amelyen egy tucat alkotás is részt vett. Az biztos, hogy lesz okunk az elkövetkező időben is felcsatolni a VR-headsetet, és van cím, ami már mától játszható.

Ahogy azt két hete megígérte, önálló játékexpóval jelentkezett az Oculus, hogy reflektorfénybe léphessenek azok a játékok, amelyek a közeljövőben a cég VR-headsetjeire várhatóak. Maga az előadás félórásra sikeredett, amelyen tizenkét alkotás képviseltette magát rövidebb-hosszabb ideig.

A teljes műsort fentebb nézhetitek vissza, lentebb pedig egyesével végigvesszük, melyik játékról mi hangzott el az Oculus Gaming Showcase-en.

After the Fall

Az After the Fall egy szörnyekkel teli posztapokaliptikus világban játszódik, de szerencsére nem vagyunk egyedül: ebben a lövöldözős játékban összesen négy játékos dolgozhat össze, hogy egymást segítve túléljék a kegyetlen hordákat. A nyáron jelenik meg Questre és Riftre is.

Carve Snowboarding

Az 1080° Snowboarding alkotója (a Chuhai Labs segítségével) visszakalauzol minket a havas hegyekbe, hogy azokat ismét meghódítsuk testre szabható snowboardosunkkal mind a Time Attack, mind a Freestyle játékmódban. Nyáron jelenik meg Questre.

I Expect You to Die 2: The Spy and the Liar

Az ügynökök öltönyét is újra magunkra ölthetjük az I Expect You to Die folytatásában, hogy a végére járjunk, miféle ördögi terveken dolgozik a Zoraxis – és persze igyekezzünk nem elhalálozni a küldetés során. A játék 2021-ben jelenik meg Questre és Riftre is.

Lone Echo II

Újfent várnak ránk a Szaturnusz gyűrűi a Lone Echo második részében. A súlytalanságban navigálva, high-tech eszközeink segítségével kell elhárítanunk az akadályokat magunk elől, és megfejteni a távoli jövő titkait. Nyáron elérhető lesz a Riften, valamint Oculus Link birtokában a Questen is.

Pistol Whip: Smoke & Thunder

A Smoke & Thunder a vadnyugatra repít minket, miközben elmeséli két nővér történetét, ráadásul a nagy változatosságot ígérő The Concierge frissítéssel együtt érkezik meg idén nyáron Riftre és Questre is.

Resident Evil 4

Múlt héten a Resident Evil Showcase-en debütált a Resident Evil 4 VR-változata, amely most bővebb bemutatót kapott. Értelemszerűen számos ismerős elem visszaköszön majd az eredeti játékból, de a fejlesztők sokat dolgoztak azon, hogy kellően újszerű legyen az élmény: így számtalan tárggyal interakcióba is léphetünk majd, és mindkét kezünkben forgathatunk fegyvert. A játék még idén megjelenik, kizárólag Quest 2-re.

Star Wars Pinball VR

Április 29-én jelenik meg a Star Wars Pinball VR-osított változata a Questekre, PS VR-ra és SteamVR-ra, úgyhogy ezt megelőlegezendő kaptunk a Zen Studiostól egy kis bemutatóvideót: így például tudjuk, hogy a játéknak otthont adó tér a Star Wars-rajongók legvadabb álmainak megtestesülése.

Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge – Part 2

Az ILMxLAB is érkezett néhány új infóval a Tale from the Galaxy's Edge legújabb részét illetően, igaz, tőlük videót nem kaptunk, csupán egy képet. A következő részben felbukkanó, rejtélyes ithori és a tolmácsdroidja a Seezelslak’s Cantina nevezetű helyen tanyázik. Ahogy közeledünk a még idén esedékes megjelenéshez, többet fogunk tudni a játékról is.

The Climb 2

A Crytek hegymászós játéka ma kiegészül, méghozzá a Freestyle Expansion Packkel. Hat új pályát kapunk, amit Casual és Professional módban is teljesíthetünk biztosítókötél és checkpointok nélkül, ráadásul egy új, ritmusalapú játékmódot is kapunk.

The Walking Dead: Saints & Sinners

Május 20-án és The Walking Dead: Saints & Sinners is kiegészül, ez a csomag a The Aftershock címet kapta. Az alapjáték kampányának teljesítése után válik elérhetővé, további órákkal megtoldva a sztorit, amelyben új küldetéseket, gyűjtögetnivalókat és túlélést segítő eszközöket élvezhetünk.

Warhammer 40.000: Battle Sister

A Last Bastion harcait többé már nem kell egyedül vívnunk: a hordában érkező ellenfeleket kooperatív módon is irthatjuk majd. A játék ugyan egyelőre csak a Quest-platformokon érhető el, de hamarosan a Riftekre is megjelenik.

Wraith: The Oblivion – Afterlife

A World of Darkness univerzumában játszódó Wraith: The Oblivion ma jelenik meg, úgyhogy az Oculus műsorában stílszerűen a launch trailere kapott helyet. Ebben a játékban lidércként kell megfejtenünk a Barclay-kúria rejtélyeit, Questen és Riften is.

2.
2.
Cole
Hát azért nagyobb durranása számítottam, ámbár a Lone Echo II azért így is mindent visz. :D
Több Co-op game kellene szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...