Júliusban elhagyja az Early Accesst a Chernobylite

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 23.
  • Megjelenés
Habár pontos megjelenési dátumot nem kaptunk, azt már tudjuk, hogy valamikor júliusban végre kilép majd a korai hozzáférésből a Chernobylite, és ezzel együtt megjelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is a The Farm 51 játéka.

Hamarosan elhagyja a hosszúra nyúlt Early Access-állapotát a Chernobylite, hiszen júliusban végre megjelenik a túlélőhorror PC-re, illetve ahogy korábban már említve lett, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. A PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re érkező verzió szintén napvilágot lát még 2021-ben, de erre majd csak valamikor az év későbbi szakaszában számíthatunk - közölte a minap a The Farm 51.

Érdemes még megemlíteni, hogy ez az utolsó lehetőség, hogy 20 százalékos kedvezménnyel csapjunk le a Chernobylite PC-s kiadására, amivel az alapjáték mellett egyben hozzáférést nyerhetünk az összes jövőben érkező DLC-hez is.

2.
frankdelgado
Azt annyira nem bànnàm ha nem volna open world, kicsit herótom van màr tőlük...sztalkerig elverem vele az időt...
1.
bitchka
Majd ránézek youtubeon a teljesre, mert az early accessben elég gagyi volt a mozgás, valamint béna hatást keltett még, hogy nem open world az igéretekkel ellentétben és időre teljesíteni kellett a küldetéseket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...