Blood Bowl 3 - pályára lépnek az orkok

  • Írta: szlav
  • 2021. április 23.
  • Videó
Link másolása
Idén harmadjára is visszatér a Warhammer Fantasy világának különös sportjátéka, a Blood Bowl. A pályán nem találkozhatunk majd a fekete orkoknál vérszomjasabb bestiákkal - róluk szól a legfrissebb bemutatóvideó.

Az amerikai futball önmagában sem a legbarátságosabb sport, de tud az még keményebb is lenni, ha a pályán vérengző orkok hajigálják a szegecses labdát. Augusztusban harmadjára is visszatér a Blood Bowl, és ahogy azt a bizarr sportjáték rajongói már megszokhatták, a fekete orkok ezúttal sem maradnak otthon - még a trollokat és goblinokat is magukkal hozzák.

Habár az orkokat nem nevezhetjük a legügyesebb, legelegánsabb vagy éppen leggyorsabb játékosoknak, a puszta brutalitásuk minden jelentéktelen hátrányt kárpótol. De hiába a sok izomagyú játékos, néha mégis csak a goblinok lesznek a meccs sztárjai, akik a labdát megragadva könnyen áttörhetik az ellenfél védelmi vonalát - főleg, ha egy troll messzire elhajítja őket.

A Blood Bowl 3 idén augusztusban várható PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...