Blood Bowl 3 PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Marad a foci és a fantasy ötvözete.

Rosszul indított a Blood Bowl 3

A játékot a PC-s játékosok erősen lehúzták az indulásnál tapasztalt technikai problémát és a játék monetizációs modellje miatt is. Remélhetőleg a fejlesztők orvosolni tudják majd a problémákat.

Launch traileren a Blood Bowl 3

Megérkezett a Cyanide Studio legújabb nem túl szokványos Warhammer-játéka, a Blood Bowl 3. Lássuk, hogyan csapnak össze a fantasy világ népei a sportaréna gyepén!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is sűrű megjelenések szempontjából, a legjelentősebb megjelenés minden bizonnyal a PlayStation 5-höz megjelenő PS VR2 és annak nyitókínálata.

Áttekintő előzetesen a Blood Bowl III

A hétvégi Super Bowl előtt új előzetest kapott a Blood Bowl III. Az amerikaifutballt a Warhammer véres ütközeteivel vegyítő játék sok újdonságot tartogat a visszatérő játékosoknak.

Dátumot kapott a Blood Bowl III

Fény derült a Blood Bowl III napra pontos megjelenési dátumára - ezt a készítők egy új kedvcsináló kíséretében jelentették be.

A Robotzsarutól a Terminátorig: íme, a Nacon Connect bejelentései és látnivalói

Tartalmas műsorral jelentkezett este a Nacon, a kiadó tizenhét játékát vonultatta fel, amelyek közül öt újonnan mutatkozott be. Lássuk, mi minden történt!

A Nacon is tart egy bemutatót holnap

A Gollam-játék és az új Test Drive Unlimited is képviselteti majd magát a holnap este esedékes Nacon Connecten.

Warhammer Warhammer hátán - lássuk a Warhammer Skulls bejelentéseit!

Tegnap este vetítették le a Warhamer Skulls műsorát, amelyben az aktuálisan futó és a közeljövőben érkező Warhammer- és Warhammer 40.000-játékok kapták a főszerepet.

Blood Bowl 3 - csúszik a korai hozzáférés

Több halasztást követően csak jövő februárban landol a Blood Bowl 3, de a Cyanide cserébe belengetett egy korai hozzáférést szeptemberi kezdéssel. Ám ez utóbbi is túl optimista ígéretnek bizonyult.

Gollamtól a Robotzsaruig - műsorozott a Nacon

Tegnap este a Nacon is jelentkezett egy streammel, ahol felsorakoztatta az újdonságait: The Lord of the Rings: Gollum, Steelrising, Test Drive Unlimited, Robotzsaru és más finomságok szerepeltek a műsorban. Összefoglalónk.