Sylvanasról szól az új World of Warcraft-regény

  • Írta: szlav
  • 2021. április 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Idén ősszel újabb kötettel bővül a Warcraft-univerzum könyvtára. Christie Golden legújabb regénye, a World of Warcraft: Sylvanas az elfek bukott íjásztábornokáról és a Horda korábbi vezetőjéről szól majd.

Máris előrendelhető Christie Golden legújabb regénye, a World of Warcraft: Sylvanas. A November 9-én érkező kötet hagyományos és audiobook-formátumban is megjelenik - utóbbit a Banshee Queen eredeti szinkronhangja, Parry Mattson előadásában hallhatjuk majd.

A témaválasztás természetesen nem véletlen, Sylvanas Windrunner története szorosan egybefügg a World of Warcraft legfrissebb eseményeivel, hiszen a Forsakenek és a Horda egykori vezetője indította el a Shadowlands eseményeit - mi több, az MMO játékosai a következő frissítés során raidbossként is találkozhatnak majd a Dark Ladyvel.

Christie Golden könyve azonban nem csak a jelen eseményeire fókuszál majd, a szinopszis szerint ugyanis végig kísérhetjük majd Sylvanas útját egészen a Warcraft 3 eseményeitől. Természetes tehát, hogy a történetben komoly szerepet kap majd Arthas Menethil, Anduin Wrynn, illetve a Jailer is, kinek oldalán Sylvanas megbocsáthatatlan bűnöket követett el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...