Nyáron jön a Ghosts ‘n Goblins: Resurrection

  • Írta: gorien
  • 2021. április 26.
  • Megjelenés
Link másolása
Mármint a Switchen kívül. A klasszikus játékok előtt tisztelgő új epizódról nemrég derült ki, hogy nem marad exkluzív a Nintendo platformján, de a Capcom akkor adós maradt a megjelenés pontos dátumával. Mostanáig.

Egy héttel ezelőtt derült ki, hogy a Capcom nem tartja meg kizárólag Ninteno Switchen a Ghosts 'n Goblins: Resurrectiont, hanem új platformokra is kiadja: történetesen PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Most már azonban van dátumunk is: a kihívást jelentő akció-platformerek rajongói június 1-jét jegyezhetik fel a naptárban.

A játék, ami mind a Ghosts 'n Goblinsból, mind a Ghouls ‘n Ghostsból ihletődik, afféle szerelmeslevél az eredetiek felé, az ő örökségüket megőrizve igyekszik átültetni a klasszikusokat modern köntösbe. Ez azt jelenti, hogy az irányítás egyszerű, a játék viszont nehéz: Arthur, a hős lovag bizonyára sokszor fog fűbe harapni. A harcban azonban segíti nyolc különböző fegyver és néhány varázslat – a helyi co-op módban pedig egy barát is beszállhat a hercegnő megmentésébe.

1.
1.
C0m1n65un
Próbára fogja tenni az idegeimet annyi biztos, és nem is kell rá már olyan sokat várni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...