Hood: Outlaws and Legends - mit hoz az első év?

  • Írta: szlav
  • 2021. április 27.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan színre lép a Hood: Outlaws and Legends, attól pedig nem kell tartanunk, hogy a fejlesztők belátható időn belül magára hagynák a játékot. A legújabb előzetes az első évben érkező extra tartalmakról számol be.

Aki már első látásra beleszeretett a Sumo Digital és a Focus Home Interactive online akciójátékába, az elgondolkodhat a Hood: Outlaws and Legends - Year 1 Edition vásárlásán. Annyi ugyanis már garantált, hogy a premiert követő évben a fejlesztők két kézzel szórják majd az újdonságokat, legyen szó az ingyenes tartalmi frissítésekről vagy fizetős kozmetikai extrákról.

Úgy tűnik, hogy a Hood: Outlaws and Legends is a manapság nagy népszerűségnek örvendő szezonrendszert alkalmazza majd, ez azonban nem csak a battle pass-jellegű csomagokat jelenti. A legvagányabb kozmetikai extrák természetesen így érkeznek, a szezonokkal azonban rendszeres ingyenes tartalmi frissítések is jönnek majd, amelyek többek közt új pályákkal és játszható karakterekkel teszik izgalmasabbá a meccseket - az első adag újdonságot a fenti traileren már láthatjátok is.

A Hood: Outlaws & Legends május 7-én debütál PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...