Assassin's Creed: Valhalla - hasznos patch érkezett

  • Írta: szlav
  • 2021. április 27.
  • Letöltés
Link másolása
Habár az első nagy DLC-re még várnunk kell, mégis kapott egy-két újdonságot az Assassin's Creed: Valhalla. Hónapok óta aktuális bugjavításokat, új kameraopciókat, harci képességeket és egyéb frissítéseket hozott a legújabb patch.

Platformtól függően 5-14 GB-ot kell letöltenünk ahhoz, hogy élesíthessük az Assassin's Creed: Valhalla legújabb frissítését. Az időt és tárhelyet márpedig érdemes lesz rászánnunk, főképp akkor, ha technikai bajunk akadt a Brewing Storm, a Pig of Prophecy vagy számos egyéb küldetéssel. Az 1.2.1-es rendszámú frissítés, melynek teljes patch note-jait itt találjátok, rengeteg bugot kijavít, de hoz néhány kényelmi újítást is. Ilyen például az opció, amely lehetővé teszi, hogy kikapcsoljuk a cinematic finishereket - az első pár száz után könnyen meg lehet unni őket.

Tartalmi szempontból sajnos elég vékonykára sikeredett ez a frissítés - ezt ugyebár a nagy DLC-k orvosolják majd -, de azért így is akad egy-két új képesség, amivel az eddiginél is erősebbé tehetjük Eivort. Ezeket Cold Rage, Eye of the North és Intense Rage néven kell majd keresnünk. Persze nem hibáztatunk benneteket akkor sem, ha inkább megvárjátok a szezonbérlet első felvonását, a határozatlan ideig elhalasztott Wrath of the Druidsot.

1.
1.
GemForge
Egy hasznos patch az oldalnak is elkéne, mert tegnap óta nem működik a hír főoldali linkje. Vagy csak nálam?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...