Közel 25 percig pörög a D&D: Dark Alliance

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 29.
  • Videó
Link másolása
Az IGN-nek hála felkerült a YouTube-ra egy több mint húszpercnyi gameplay felvételt tartalmazó Dungeons & Dragons: Dark Alliance-videóanyag, amiben a játék négy válaszható karakterét leshetjük meg akció közben.

Idén nyáron - egész pontosan június 22-én - lát majd napvilágot a Dungeons & Dragons: Dark Alliance, ami a PS2-es érából ismerős Baldur's Gate: Dark Alliance szellemi örököseként is felfogható. A hack and slash szerepjátékból már eddig is kaptunk játékmenetet megvillantó előzeteseket, de most egy minden eddiginél hosszabb videóval lepett meg minket az IGN:

A videóban Drizzt Do'urdent, Cattie Brie-t, Wulfgart és Bruenor Battlehammert - vagyis a Dungeons & Dragons: Dark Alliance négy játszható hősét - kísérhetjük el egy teljes misszión keresztül. A felvétel továbbra is a játék pre-alpha változatáról készült, így valószínűleg még sokat fog fejlődni például a mozgásanimáció a premierig.

A Dungeons & Dragons: Dark Alliance a fent említett időponton érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

4.
4.
KopyAti
Azèrt remélem nem csak ilyen only harc lesz végig.
3.
3.
KopyAti
De nyugtassatok meg, hogy ez nem csak online cucc lesz.?
2.
2.
KopyAti
Úr Isten! Ez összes Drizzt könyv megvan! R. A. Salvatore a fantasy irodalom koronázatlan királya! Kell ez a játék!
1.
1.
Ooorky
Kedvet kaptam egy kis LOTR: Return of the King-hez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...