Dungeon & Dragons: Dark Alliance PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Rebootolták a Dark Alliance-t.
Típus:

Dungeons & Dragons: Dark Alliance teszt

Szétszéledtek a haverok, ezért nem tudtok összeülni egy jó D&D-partira? Lassan telik az idő a Baldur's Gate III megjelenéséig? Újraélnéd a régi Dark Alliance-játékokat? Nos, jelen tesztalanyunk nem lesz gyógyír egyik fenti problémára sem.

Brit toplista: továbbra is a Mario Golf van a csúcson

Egy héttel ezelőtt Mario az élre golfozta magát a brit dobozos játékeladások listáján, és ott is maradt. Viszonylag csöndes hetet tudhatunk magunk mögött az értékesítések terén, a switches alkotások dominanciája töretlen.

Ma megjelenik a Dark Alliance, itt a launch trailer

Ma elrajtol a Baldur's Gate: Dark Alliance szellemi örököse, hogy egy újabb kooperatív, akcióközpontú kalandban fedezhessük fel a Dungeons & Dragons világát.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz néhány jó okunk arra, hogy a nagy nyári hőségben inkább árnyék alatt maradjunk. Az E3-as forgatagot magunk mögött tudva beindul az élet, mindegyik említésre méltó platformon érkezik legalább egy-két igazi nagyágyú.

Dark Alliance - minden, amit tudni érdemes

Egy kiadós gameplay-előzetessel jelentkezett a Dungeons & Dragons: Dark Alliance. Ezúttal a nagy Jemaine Clement narrációja mellett ismerkedhetünk meg a kaszabolós akciójáték hőseivel, a helyszínnel és a ránk váró ellenfelekkel.

Dark Alliance - osztott képernyős mód is lesz benne

Remek hírrel jelentkeztek a Dungeons & Dragons: Dark Alliance készítői, ugyanis a srácok bejelentették, hogy a megjelenést követően egy frissítés lehetővé teszi majd, hogy osztott képernyős módban kalandozzunk az ismerősökkel.

Dark Alliance - a premierkor bekerül a Game Passbe

Már rögtön a megjelenés napján elérhető lesz az Xbox Game Passben a Dungeons & Dragons: Dark Alliance, és ez alól ráadásul nem lesz kivétel sem az xCloud, sem a PC-s része a szolgáltatásnak.

Dark Alliance - bemutatkozik Kelvin, a jégóriás

A Turque Games és a Wizard of the Coast egy újabb, az előzőkhez képest valamivel szerényebb kedvcsinálóval készült. Ezúttal a Dark Alliance egyik főellenségét, a jégóriások ősi királyát ismerhetjük meg.

Dark Alliance - a szörnyekről és a dizájnról

Vadonatúj fejlesztői videónaplót kapott a Dungeons & Dragons: Dark Alliance, amiben ezúttal a fejlesztők arról mesélnek, hogy honnan kaptak ihletet az akció-RPG szörnyei, illetve a művészeti irány kitalálásakor.

Közel 25 percig pörög a D&D: Dark Alliance

Az IGN-nek hála felkerült a YouTube-ra egy több mint húszpercnyi gameplay felvételt tartalmazó Dungeons & Dragons: Dark Alliance-videóanyag, amiben a játék négy válaszható karakterét leshetjük meg akció közben.