Xbox-exkluzív fantasy játék készülhet az IO-nál

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 30.
  • Pletyka
Link másolása
Több különböző forrásból érkezett a pletyka, miszerint a Hitman-sorozatot jegyző IO Interactive egy Xbox-exkluzív fantasy játék munkálataiba is belevágott, amelyben középkori körítés és sárkányok várják majd a játékosokat.

Először a Windows Central szellőztette meg a hírt, majd az Eurogamer is megerősítette, hogy egy Xbox-exkluzív fantasy címen dolgozik az IO Interactive. A pletykák szerint a méretes középkori világgal felvértezett és sárkányokkal teletömött AAA-fejlesztés egyike azoknak a projekteknek, amelyeket külsős csapatok szállítanak majd a Microsoftnak, és az Xbox Game Studios kiadásában fognak megjelenni. A munkálatok egyébként még alig kezdődtek el, állítólag évekre van a premier.

Noha több konkrétumot nem tudtunk meg az új címről, már ez is arról árulkodik, hogy a legutóbbi Hitman-trilógiát éppen befejező IO Interactive látványos bővülésben van: nemrég nyitottak egy új stúdiót Barcelonában, Hakan Abrak vezető pedig maga is elárulta, hogy egy harmadik univerzum fejlesztésébe is belevágtak már - valószínűleg erről szólnak a mostani pletykák. Ezenkívül épp most álltak rá a James Bond-játékuk munkálataira, amely a reményeik szerint idővel trilógiává duzzadhat, és amellyel a cég létszáma is megduplázódhat.

1.
1.
crytek
ÁÁ nem hiszem én ezt el.. Halo 5 óta nem volt xbox exklúziv játék...Ez is csak MS exklúziv lesz már ha igaz... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...