Returnal - fél óra gameplay a megjelenésre

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 30.
  • Videó
Link másolása
Ma került boltokba a Returnal, a Sony és a Housemarque csapata pedig egy félórás gameplay videóval készült a premierre: fejlesztői kommentár mellett figyelhetjük, hogyan próbálja túlélni Selene az Atropos megpróbáltatásait.

Ma jelent meg a PlayStation 5-exkluzív Returnal, aminek az apropóján kaptunk egy méretes gameplay videót, méghozzá a Housemarque sorait erősítő Mikael Haveri üzletfejlesztési és marketingvezető, Gregory Louden narratíva direktor és Harry Krueger direktor kommentárjával kísérve. A felvétel a játék elejéből ad egy kis ízelítőt: Selene megpróbáltatásai itt az első bossharcig és a második nagyobb bejárható területig tartanak.

A Returnalt mi már teszteltük, és abszolút elégedettek vagyunk vele: "Summázva tehát a Returnal kívül-belül precízen lett összerakva, és nagy valószínűséggel a Housemarque eddigi legjobb játékát üdvözölhetjük benne, amiben az indie játékok hangulata és kreativitása házasodott össze a tripla A-s címek büdzséjével" - szól Baloo kolléga verdiktje. Ti próbáltátok már a játékot?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...