Bemutatkozik a Tom Clancys EndWar

  • Írta: nimat16
  • 2007. április 24.
  • Hír
Link másolása
Az Ubisoft a mai napon egy teljesen új, Tom Clancy franchise-hoz tartozó nextgen stratégiai játékot jelentett be. A mű címe: EndWar.
Az Ubisoft a mai napon egy teljesen új, Tom Clancy franchise-hoz tartozó nextgen stratégiai játékot jelentett be. A mű címe: EndWar.

A játék a bejelentés szerint csakis újgenerációs konzolokra készül, és az Ubisoft Sanghai csapata fejleszti - az a csapat, aki a Splinter Cell Double Agent PC-s és Xbox 360-as verzióit is gyártotta. Az EndWar a harmadik világháborúban játszódik majd, stílusa pedig stratégia lesz. A ritka szűkszavú sajtóközlemény szerint teljesen az alapoktól kezdik el a fejlesztést, tehát új motort is írnak hozzá. Kíváncsian várjuk az első konkrét infókat!
6.
6.
N3v3r7and
Hát remélem, hogy ez télleg nem egyezik meg a Firehawk-al, hiszen nemcsak, hogy nincsen konzolom de a stratégiát nem is szeretem...(van ilyen :D )_de biztos jó lesz.
5.
5.
FNorberto
Bocsi de én úgy tudom hogy ennek semmi köze a rev64.com-hoz.De valószínű én tudom rosszul.Mind1.A Firehawk most jobban érdekel.
4.
4.
Glek
Huhúú kafás lesz nagyon... sztem oriási ötlet ez FPS-RTS keveredés! :D

csak győzzük várni... :S gondolom 2073 előtt nem jelenik meg... remélem tévedek :D XD
3.
3.
Ca$h
Hmmm... jó ötlet, az Ubisoft eddig még egyszer sem nyúlt mellé! Várjuk 1000rel!!!
2.
2.
nimat16
nézzétek meg a rev64.com-on a fórumot!van ott egy-két érdekeség.pl azt állítják hogy rts nézetből bármikor válthatsz fps-be és elvégezheted a piszkosmunkát.ilyent már láttunk a magyarok által fejlesztett field ops-ban
1.
1.
Daks
hű mellékattintottam sry :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...