Frissítve: Újra kiadják az eredeti Dark Alliance-t

  • Írta: gorien
  • 2021. május 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Húsz évvel az eredeti megjelenése után az Interplay Entertainment újra kiadja a Dungeons & Dragons világában játszódó Baldur's Gate: Dark Alliance-t. A legtöbb modern platformon már holnap elérhető lesz.

Épp tegnap írtunk legutóbb a Dungeons & Dragons: Dark Alliance-ről, ami afféle rebootja, szellemi örököse lesz a 2001-ben megjelent Baldur's Gate: Dark Alliance-nek. Úgy látszik, a nemes ős nem hagyja, hogy ellopják előle a rivaldafényt: még mielőtt a Tuque Games játéka megjelenhetne, maga is újra felbukkan.

Az Interplay Entertainment újra elhozza a klasszikust, amely holnap már minden modern konzolon játszható lesz, azaz PlayStation 4-en és 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint Nintendo Swtichen is. Az újrakiadott változat támogatja a 4K-s felbontást, a helyi co-opot, és 30 dollárt kóstál majd. Valamivel később, de még az év folyamán pedig PC-n és mobilon is meg fog jelenni.

Update! Időközben a Black Isle Studios Twitteren közölte a rossz hírt, hogy egy apró hiba miatt a Nintendo Switch-tulajok kénytelenek pár nappal tovább várakozni a játék debütálására a hibrid konzolon. Pontos megjelenési dátumot nem tudtak mondani a készítők, de megígérték, hogy igyekeznek megoldani a problémát, amilyen gyorsan csak lehet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...