Frissítve: Lebukott a Judgment folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy néz ki, idő előtt lebukott a Judgment folytatása, amely a Lost Judgment alcímet kapta, és még idén megjelenik. Az eddig kiszivárgott látnivalókból már azt is kitalálták a rajongók, hogy hol fog játszódni az új rész.

A japán PlayStation Store buktatta le a Lost Judgment című játékot, amely valószínűleg a 2019-es Judgment folytatása. A Sega és a Ryu Ga Gotoku Studio egyébként épp ma készült bejelentésre a Yakuza-sorozat mellékága kapcsán: erre magyar idő szerint 16 órakor kerül sor, akkor hivatalosan is megerősíthetik az anyag érkezését.

Az eddig kiszivárgott infók szerint a Lost Judgment szeptember 21-én jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re - legalábbis Japánban. Elképzelhető, hogy a világ többi részén más lesz a premierdátum, sőt az előző részből kiindulva a cím is változhat. A játékból egyébként már némi látnivaló is érkezett, ezek alapján a rajongók már azt is kiderítették, hogy a folytatás helyszíne Yokohama lehet.

A Judgment néhány héttel ezelőtt vált elérhetővé PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Stadiára, eredetileg pedig PlayStation 4-re jelent meg.

Update! A Sega hivatalosan is bemutatta a Lost Judgmentet. A folytatás tovább követi Takayuki Yagami történetét, ráadásul két helyszínen játszódik majd: Kamurochóban és Yokohamában, az utóbbiban egy középiskola kap majd kiemelt szerepet.

A játékmenet számos aspektusában fejlődik az elődhöz képest: a harc terén Yagami többféle stílusból is választhat majd (ezek a daruhoz, a tigrishez és a kígyóhoz rendelhetőek), de a lopakodás, az utazás és a nyomozás terén is találunk újdonságokat. School Stories címmel beépülős küldetéseket kapunk majd, a mellékküldetések pedig az érzelmi skálát teljes szélességében végigzongorázzák az ígéretek szerint.

A Lost Judgment (a korábbi pletykákkal ellentétben) szeptember 24-én jelenik meg világszerte PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...