Visszatér a baseballhoz az EA Sports

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Az utóbbi időben terjeszkedésbe kezdett a sportjátékok piacán az EA Sports: a minap például bejelentette, hogy a baseballhoz is visszatér, méghozzá a Super Mega Baseball-sorozat és annak fejlesztője, Metalhead Software felvásárlásával.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy felvásárolta a Metalhead Software csapatát és vele együtt a Super Mega Baseball-sorozatot - az üzlet részletei nem nyilvánosak.

A kiadó az utóbbi időben elkezdett terjeszkedni a sportjátékok piacán, és több olyan szegmensbe is benyomult, ahol évek óta nem képviseltette magát. Visszahozza a főiskolai focit, újra golfjátékot készít, és visszatér a baseballhoz is, amivel 2007-ben foglalkozott utoljára.

A kanadai Metalheadet 2009-ben alapította Scott Drader és Christian Zuger, a baseballhoz árkádosan közelítő Super Mega Baseballt pedig első körben PS3-ra és PS4-re adták ki 2014-ben. A játék óriási siker lett, és két folytatást is megért, a harmadik rész épp tavaly jelent meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

Ahogy azt a srácok megjegyzik, az Electronic Arts a "tökéletes partner" a számukra ahhoz, hogy nagyobb projekteket valósítsanak meg, és több embert érhessenek el. A csapat jelenleg a Super Mega Baseball 3 hetedik frissítésén dolgozik.

6.
6.
shatterhand
#4: Egyszer ugy olvastam 4. volt nézettségben (nfl,nba,nhl után). És azóta a soccer is látványosan feljött
Én elkezdtem nézni most sport tv-n. Kezdem érteni is. De baromi unalmas az egész. Az a tipikus üljünk be rá és szotyizzunk,dumaljunk néha elcsípünk egy jó ütést, futást. Semmi több sajnos.
Nem csoda,hogy 30év alatt itt se tudott elterjedni. Amerikai foci még úgy ahogy,de nfl színvonal után inkább nem nézem mert elmegy a kedvem.
5.
5.
Ooorky
#2: Ausztrál focinak sincs vmi nagy rajongótábora, mégis készül pár évente egy játék.
4.
4.
delphijos
#2: Az USA-ban egyáltalán nem biztos….
2.
2.
Daniel21
#1: Természetesen. De azt is hozzá kell tenni hogy (szerintem) nem olyan látványos sport mint pl: FIFA vagy NFL.
Szóval gondolom ez igen csekély közönséget fog megmozgatni a boltokhoz a játékért. :/
1.
1.
Slik
meg egy jatek amit minimalis energiaraforditassal evente kiadhatnak gondolom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...