Júliusban lesz az idei EA Play Live

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 11.
  • Rendezvény
Link másolása
Az Electronic Arts teljes mértékben függetleníti az E3-tól a saját videojátékos műsorát, és az idei EA Play Live-ot csak júliusban fogják megtartani. Ezúttal is csak online közvetítés várható.

Noha úgy tűnt, hogy az idei évben helyreáll a rend, és valamivel sűrűbb lesz a szokásos E3-időszak, az Electronic Arts bejelentette, hogy ő csak júliusban tartja meg az éves műsorát, és így teljes mértékben függetlenedik az ESA rendezvényétől. (Zárójelben: az EA jó pár éve kerüli az E3-at, ami a gyakorlatban annyit jelentett, hogy az expó ideje alatt, egy másik Los Angeles-i helyszínen tartott ellenbulit.)

Az idei EA Play Live-ra egészen pontosan július 22-én kerül sor, és a járványhelyzet miatt ezúttal is csak egy online közvetítésre számíthatnak a rajongók. Arról nem tudni, hogy pontosan milyen hírekkel készül a kiadó az eseményre, de pár tippünk azért lehet: biztosan sokat fogjuk látni az új Battlefieldet (amit júniusban mutathatnak be először), és talán a Dragon Age folytatása is előkerül majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...