Júniusban leplezhetik le az új Battlefieldet

  • Írta: gorien
  • 2021. május 11.
  • Teaser
Link másolása
A Battlefield-sorozat legújabb, idén esedékes részéről sokat még mindig nem tudunk – legfeljebb annyit, hogy nem Battlefield 6-nak fogják hívni. Az Electronic Arts most júniusi leleplezést teasel.

Tavaly röppent fel az első hír, hogy 2021-ben érheti el a boltok polcait a Battlefield-széria következő része, a híresztelést aztán idén hivatalosan is megerősítette az Electronic Arts. Tudjuk, hogy a játék az ünnepi szezonban várható, hogy a Criterion is besegít a munkálataiba, és hogy áll-leejtős élményt ígérnek, olyat, ami felülmúlt mindent, amit eddig a sorozat mutatott. A kiadó az évértékelőben tavaszra ígérte az első látnivalókat, de ez eddig nem valósult meg.

A szóbeli leírásokon túl, egy hivatalos promókép nem sok, annyi sem érkezett még a játékról. Az általában megbízható szivárogtatónak tartott Tom Henderson ugyan nemrég szállított nekünk néhány képet és infót az új Battlefieldről, de ezeket hivatalosan azóta sem méltatták válaszra.

A Battlefield Twitter-fiókja azonban a minap életre kelt, és egy rövidke, rejtélyes üzenetet tett közzé: „Words that rhyme with Soon: June. Boom.” Itt érdemes megjegyezni, hogy noha az idei EA Play Live-nak még nincs bejelentett dátuma, az rendre júniusra esik, így tehát várhatóan ekkor kerül sor az új Battlefield leleplezésére.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...