Ilyen elismeréseket kapott a kritikusoktól a Returnal

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 12.
  • Videó
Link másolása
Az év egyik ígéretes PlayStation 5-exkluzív címét, a Returnalt az újságírók szinte csak elismerő szavakkal illették, most pedig ezekből válogatva nézhetünk meg egy összeállítást a legújabb trailerben.

A hónap elején megjelent a Returnal, ami ha nem is az egyik legerősebb érv a PlayStation 5 mellett, az biztos, hogy az idei év egyik kellemes meglepetését üdvözölhetjük benne. Ebben nagyrészt a kritikusok és a játékosok is egyetértenek, igaz, az utóbbi csoport a metascore alapján kicsit elégedetlenebb, mint az előbbi. Most egy, a külföldi újságírók véleményeivel tarkított montázst kapott a Housemarque legújabb alkotása:

A pozitív vélemények mellett a játék legtöbbet kifogásolt része - mindkét tábor szerint - az az adott "kör" elmentésének a hiánya, ami egyébként egyes pletykák szerint lehet, hogy hamarosan megváltozik. A készítők ugyanis Twitteren már megemlítették, hogy bár egyelőre nincs bejelenteni valójuk, de látják a rajongók visszajelzéseit, ami akár jó előjel is lehet.

3.
3.
delphijos
#1: "és nem érek a végére"

Igazából az lenne a jó ha az egyben a játék vége is lenne, különben ki a fene akar a végére érni ( meghalni ) :) De amúgy értem....
1.
1.
GemForge
Ez mondjuk tényleg jöhetne, mert nem merek belekezdeni már egy újabb körbe a család miatt. Ha ugyanis jó a kör és nem érek a végére, akkor a többiek számára a Ps5 szobadísszé redukálódik. Ez meg egy olyan feszültségforrás pluszban, amire már tényleg semmi szükség, hiszen már alapesetben is a ku&☆@ anyukájukba küldenénk a fejlesztőket, ha nem lenne olyan cefetül jó a játékmenet. Szal a készítők ezzel a megoldással elvették a többfelhasználós lehetőséget, ami azért fontos feature.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...