Több mint 25 belsős játék készül a Sonynál

  • Írta: szlav
  • 2021. május 13.
  • Hír
Link másolása
A PlayStation 4 rengeteget köszönhetett a SIE kiváló belsős fejlesztésű játékainak, és úgy tűnik, ez nem lesz másképp az új generáció esetében sem. Jelenleg több mint 25 first-party cím áll fejlesztés alatt a kékeknél.

A Sony stratégiája a napnál is világosabb volt az búcsúzó konzolgenerációban: a SIE Worldwide Studios olyan AAA-kategóriás, prémium játékokra fókuszált, amelyek gyakran a PlayStation 4 exkluzív címeiként játékosok millióit győzték meg arról, hogy érdemes náluk kinyitni a pénztárcát. Ez a hozzáállás pedig úgy tűnik, eléggé sikeres volt, hiszen a PlayStation 5 sem fog hiányt szenvedni a belsős fejlesztésekből: jelenleg több mint 25 ilyen cím fekszik a tervezőasztalon.

A PlayStation Studios feje, Hermen Hulst a Wirednek mesélt a Sony terveiről a következő években érkező játékokkal kapcsolatosan, így biztos forrásból tudhattuk meg, hogy a kékek szárnyai alatt dolgozó first-party stúdiók összesen több mint két tucat játékon dolgoznak - ráadásul nem csak folytatásokról és remake-ekről van szó. A szóban forgó projekteknek a fele vadonatúj IP-ket takar, azzal tehát senki nem vádolhatja a Sonyt, hogy csak a jól bejáratott címeire támaszkodna, fogunk még látni újdonságokat bőven.

4.
4.
Robilluma
#3 : DDDDDDDD Besírtam. XDDD

Ha ez egy hírdetőtáblán lett volna a Witcher 3ban, akkor fel lehetett volna venni az Említésre sem méltó questet. A térkép különböző pontjairól kellett volna összegyűjteni a PS pakli leggyengébb, akarom mondani említésre se méltó lapjait.
Démoni lelkek, Sexboy, A visszatérő, A Morális, Asztronauta kegyetlen játékai, Aljas Lombax ésatöbbi.

#1 Nincs PS5öm, de őszre nagyon jó lenne begyűjteni. Én nem játszottam a régi Demon's Souls-zal így tutkó h hatalmas élmény lesz, a Sackboy is ott van a top listámon és a most kijött Returnal is. A Marvel cuccok nem a zsánerem, de a Ratchet biztos kjó lesz.
Rengeteg szabadidő hiányában nekem bőven elég lesz ennyi is a többi megjelenés mellett (Resi Village, Outriders, Kena, FF7 intergrade, hamarosan Atomic Heart stb - a Biomutanttal nem tudok várni :D ) sőt... még több is mint kéne.
Nem tudom te mire gondolsz az 'igazi játékokkal' kapcsolatban. A blockbusterek és ennyi? HZD, God of War, Stalker2, Hellblade2, Dying Light2 stb? Szegényes lenne a játékipar ha csak ezek léteznének :/ És természetesen nem csak Sony ex játékokkal lehet nyomatni, bőven van miből válogatni.

3.
3.
2010.05.14/ 001 Rendelet

30 évre visszamenőleg kihirdettetik, hogy egy új videojátékkonzol generáció megejelnése utáni játékokat ez után két csoportra osztjuk:

- Az első csoportban az úgy nevezett "említésre sem méltó" játékok vannak;
- A másodikban pedig a konzol megjelenésétől számított 1-1,5 belül megjelenő címek, amiket *igazi játékok*-nak hívunk.

És mivel ez a törvény, ezért ez így is van és mindenki köteles elfogadni. Mondd el ezt az ismerőseidnek is és meg fogják érteni azonnal ők is.
2.
2.
Ps fanboy
#1: Most írtad le b@zdmeg. Nem érted amit írsz? Nem értem.
1.
1.
cannondale
Konzolgeneráció megjelenések után mindíg 1-1,5 évvel jelennek meg az igazi játékok.
Kifejtené ezt valaki,h megértéssem ezt ismerőseimmel? Köszönöm.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...