Tíz napig ingyenes lesz a Knockout City

  • Írta: szlav
  • 2021. május 13.
  • Akció
Link másolása
Hamarosan indulhat az extrém kidobós Knockout Cityben, a jó hír pedig az, hogy egy petákot sem kell majd fizetnünk azért, hogy alaposan kipróbáljuk a játékot, hiszen az a megjelenést követő tíz napban teljesen ingyenes lesz.

A Knockout Cityt csak az nem próbálhatja majd ki, aki szándékosan elkerüli azt. A Velan Studios és az Electronic Arts online lövöldéje - vagyis inkább extrém kidobósa - ugyanis egy jókora játékbeli eseménnyel ünnepli a premierjét. A Block Party néven futó event egy rakás kozmetikai extrával és némi prémium valutával jutalmazza azokat, akik már az első napokban próbát tesznek a játékkal, a java viszont még hátra van: ebben a tíz napban, vagyis május 21-től a hónap végéig mindenki teljesen ingyenesen hozzáférhet a teljes játékhoz.

További jó hír viszont, hogy az első tíz nap lejártával sem kell feltétlenül bankkártyáért nyúlnunk, hiszen a Knockout City már a megjelenése napján csatlakozik az EA Play felhozatalához, ebből adódóan pedig elérhetővé válik az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetéssel is.

A Knockout City május 21-én érkezik PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de természetesen játszható lesz PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is. További pluszpont, hogy ráadásul minden platform között egyből élni fog a cross-play.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...