Knockout City PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Kidobós felturbózva.
1675442178

Nyáron végleg leállnak a Knockout City szerverei

Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a Knockout City, hamarosan végleg leállnak a játék szerverei.
1654094700

Mától ingyenes a Knockout City

A Knockout City lezavarta a modellváltást, mától ingyenesen találjuk meg az extrém kidobóst. Az új szezon mellé egy váratlan crossovert is bekészített a Velan: az új kozmetikai elemek között az Among Us űrhajósait is megtaláljuk.
1652798882

Íme, a májusi Xbox Game Pass-játékok második adagja

Vaskos felhozatallal készül május második felére az Xbox Game Pass. A Microsoft előfizetéses szolgáltatásához egyaránt csatlakoznak jókora AAA-címek és a legmenőbb indie újdonságok.
1645732860

Free-to-play modellre vált a Knockout City

A Velan Studios két nagyon fontos változást jelentett be a Knockout City iránt érdeklődőknek: a játék júniustól free-to-play modellre vált, miközben az Electronic Arts is kiszáll a projekt mögül.
1638457200

A Knockout City űrlényekkel erősít az új szezonban

Hamarosan kezdetét veszi a Knockout City negyedik szezonja. A tematikát ezúttal a repülő csészealjak, az űrlények és az emberrablások adják, ami nemcsak az új kozmetikai cuccokon, de a szezonnal érkező pályán is meglátszik.
1637143200

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!
1635449760

Frissítve: Lebuktak a PS Plus novemberi játékai

A francia Dealabs megint gyorsabb volt, mint a hivatalos bejelentés, és miután mostanában rendre eltalálják, milyen játékok alkotják majd az aktuális havi PlayStation Plus-kínálatot, valószínűleg most is hihetünk nekik.
1632812400

Knockout City - közeleg a harmadik szezon

Az ősz beköszöntével időszerűvé vált, hogy a Knockout City is szezont váltson. A következő évadban egy kíméletlen mesterséges intelligenciával is meggyűlik az extrém kidobósozók baja.
1629723600

Knockout City - beköszönt a szuperhősök kora

A Knockout City legújabb szezonja még odébb van, de a szervezők már most kiadnak egy új, korlátozott ideig elérhető játékfajtát. A holnaptól elérhető módban szuperképességekre tehetünk szert.
1626977676

Jövő héten kezdődik a Knockout City új szezonja

A Velan Studios extrém kidobósjátéka nem tervez lassítani a jövőben sem. Az EA Play Live-on felfedték a készítők, hogy mi is vár ránk a jövő héten startoló második szezonban: irány Holowood, baby!