Többé nem opcionális a cross-play a Gears 5-ben

  • Írta: gorien
  • 2021. május 14.
  • Letöltés
Link másolása
Néhány napon belül befut a Gears 5 legújabb frissítése, amely az Operation 7 nevet viseli. Kapunk új karaktereket, egy új pályát, de az egyik legfontosabb változás az lesz, hogy többé nem kapcsolhatjuk ki a cross-play funkciót.

Május 18-án befut a Gears 5 legújabb frissítése, az Operation 7, amivel a The Coalition kissé felrázza a dolgokat. Kapunk két új karaktert: Ukkont, a Locust tudóst, illetve Augustus "Cole Train" Cole lányát, Hana Cole-t, akivel már találkozhattunk a Hivebusters DLC-ben. Jön egy új pálya, Ephyra is, ahol az egykor szebb napokat megélt Estemont Hotel romjai között kell helytállnunk.

A legnagyobb változtatás azonban a keresztplatformos játékot illeti, pontosabban azt, hogy ez többé nem lesz opcionális. A The Coalition mérései alapján a játékosok 40 százaléka kikapcsolja ezt a funkciót, ami mind PC-n, mind az Xboxokon jelentősen megnehezíti a matchmakinget.

Hogy a PC-s és konzolos változatot egységesítsék, a fejlesztők egy új Field of View opciót vezetnek be az Xbox One-on, és mivel az Xboxok eddig is támogatták a billentyűzet-egér kombót, valamint a Series X/S magas képfrissítéssel és alacsonyabb laggel működik, a The Coalition biztos benne, hogy ez a lépés nem válik kárára egy játékosnak sem.

9.
9.
#8: A konzoloshoz viszont simán veszed a boltban az aimbot-ot a polcról. Egy újabb konzolos tündérmese, hogy ott nincsen csalás, de ha már egyszer ki lehet mondani, hogy minden PC-s csaló, akkor azt is, hogy minden multis csaló.
8.
8.
KratoS
#7: A Gears5-nek annyira szar a csalásvédelme hogy még reshade-el sem futtatható.
7.
7.
crytek
#3: Akik a crossplayt lövik ki az a totál érthető ki akar csalokkal játszani? Sajnos így rá lesznek kényszerítve az emberek.
6.
6.
Obi Wan Kenobi
Valószínűleg akkorát esett a playercount, hogy csak így tudják fent tartani a gyors matchmakinget.. szomorú
5.
5.
#3: "csak a csalók (pcsek)"

Köszi minden PC-s nevében.
4.
4.
Anti4730
#3: Valamit felreertettel, itt arrol van szo, hogy ezentul mindig egyutt lesznek a pc-sek es xboxosok, nem arrol hogy kulon rakjak oket..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...