Többé nem opcionális a cross-play a Gears 5-ben

  • Írta: gorien
  • 2021. május 14.
  • Letöltés
Néhány napon belül befut a Gears 5 legújabb frissítése, amely az Operation 7 nevet viseli. Kapunk új karaktereket, egy új pályát, de az egyik legfontosabb változás az lesz, hogy többé nem kapcsolhatjuk ki a cross-play funkciót.

Május 18-án befut a Gears 5 legújabb frissítése, az Operation 7, amivel a The Coalition kissé felrázza a dolgokat. Kapunk két új karaktert: Ukkont, a Locust tudóst, illetve Augustus "Cole Train" Cole lányát, Hana Cole-t, akivel már találkozhattunk a Hivebusters DLC-ben. Jön egy új pálya, Ephyra is, ahol az egykor szebb napokat megélt Estemont Hotel romjai között kell helytállnunk.

A legnagyobb változtatás azonban a keresztplatformos játékot illeti, pontosabban azt, hogy ez többé nem lesz opcionális. A The Coalition mérései alapján a játékosok 40 százaléka kikapcsolja ezt a funkciót, ami mind PC-n, mind az Xboxokon jelentősen megnehezíti a matchmakinget.

Hogy a PC-s és konzolos változatot egységesítsék, a fejlesztők egy új Field of View opciót vezetnek be az Xbox One-on, és mivel az Xboxok eddig is támogatták a billentyűzet-egér kombót, valamint a Series X/S magas képfrissítéssel és alacsonyabb laggel működik, a The Coalition biztos benne, hogy ez a lépés nem válik kárára egy játékosnak sem.

9.
Neotechtr
#8: A konzoloshoz viszont simán veszed a boltban az aimbot-ot a polcról. Egy újabb konzolos tündérmese, hogy ott nincsen csalás, de ha már egyszer ki lehet mondani, hogy minden PC-s csaló, akkor azt is, hogy minden multis csaló.
8.
KratoS
#7: A Gears5-nek annyira szar a csalásvédelme hogy még reshade-el sem futtatható.
7.
crytek
#3: Akik a crossplayt lövik ki az a totál érthető ki akar csalokkal játszani? Sajnos így rá lesznek kényszerítve az emberek.
6.
Obi Wan Kenobi
Valószínűleg akkorát esett a playercount, hogy csak így tudják fent tartani a gyors matchmakinget.. szomorú
5.
Neotechtr
#3: "csak a csalók (pcsek)"

Köszi minden PC-s nevében.
4.
Anti4730
#3: Valamit felreertettel, itt arrol van szo, hogy ezentul mindig egyutt lesznek a pc-sek es xboxosok, nem arrol hogy kulon rakjak oket..
3.
crytek
#1: Itt egy ms címról van szó ahol nincs több konzol csak a csalók (pcsek) és az xboxosok. Totál érthető hogy lelövik mert senki akar csalókkal multizni.. Pcre is kitalálhatnának már valami legalább olyat mint konzolokon ha ott léteznek csalók kb hibahatár szinten ha van a számuk
1.
Fanboi
Ameddig a crossplay opcionális, addig jó. De az ne legyen már a jövő trendje hogy kikapcsolhatatlan lesz, gyakorlatilag a konzolos multiplayer halála lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...