Gameplay traileren a Subnautica: Below Zero

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 16.
  • Videó
Link másolása
Két nappal ezelőtt, pénteken végre megjelent a Subnautica folytatása, a Below Zero, ami a címéből is kitalálhatóan ezúttal a fagyos tengerek mélyén fog mindenkiben thalassophobiát kialakítani. A megjelenés örömére most egy új előzetes érkezett.

A héten végre újra felhúzhattuk a búvárruhát, hiszen ismét visszainvitált minket a 4546B bolygóra a Subnautica: Below Zero, ahol ezúttal nem csak a víz alatt, de a fagyos sarkvidék hasonlóan veszélyes gleccserei között is meg kell küzdenünk a helyi flórával és faunával.

A Subnautica: Below Zero PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, valamint Switchre is elérhető már - a Nintendo hibrid konzolján ráadásul a csomag részét képezi a játék első része is.

22.
22.
delphijos
#10: Ja, az is borzasztó fontos rész a játékban hogy az egyik fickó bázison meleg. ( És még ezt is a PDA-n olvasod ) Emiatt tényleg játszhatatlan a game…. Az a baj hogy az egyik “oldal” szélsőségesei mindenben az elnyomást / megkülönböztetést vélik látni, a másik oldalé meg mindenben szándékos “hittérítést”.
21.
21.
shatterhand
#13: Jaja, a kaja,pia ne kelljen. Mikor már belelendültem és egyre mélyebbre, messzebbre tudtam menni folyton csak hátráltatott az állandó hal kajaszerzés.
Ha jól rémlik annyiban is könnyű,hogy ha belenézel a menüben mindig cak akkor bővül amikor már új dolgot kell fejlesztened. Érdemes átböngészni mit kell fejleszteni, mi kell hozzá és az hogy néz ki (pl milyen növényt kell szerezni, hogy néz ki. Asszem a hínárok az üzemanyaghoz kellenek)
19.
19.
Turley
#10: Mondanám, hogy bojkottáld és azzal majd megmutatod, de az első részben is afroamerikai volt a főszereplő. Úgyhogy már indirekten támogattad a BLMet.jaj most mihez kezdesz főnök?
18.
18.
Őrnagy
#16: Kösz még egyszer.
17.
17.
csongor1996
#10: Ha te azon is fennakadsz, hogy egy játéknak fekete főszereplője van, akkor neked nem a BLM-el meg az aktuálpolitikával van bajod, hanem simán rasszista vagy.
16.
16.
Fata Morgana
#13: Hali!
Esetleg ha elakadnál, javasolnám ezt a csatornát nagyon jó tutorialt rakott össze a csóka + végigjátszást is csinált a játékból.

ChrissGamePlay (youtube)
15.
15.
Fata Morgana
#10: Pedig úgy tűnik, hogy nem európai a fickó, inkább egy afro amerikaira hajaz.

https://subnautica.fandom.com/wiki/Ryley_Robinson
14.
14.
Fata Morgana
Nagyon odabaxós, holnap hozza a futár, az első résszel engem kilóra megvettek ki nem hagytam volna az újabb részt.
Bár egy ideig bontatlan marad mert a HZD-t nem igen tudom letenni.
13.
13.
Őrnagy
#12: Köszi a tippeket :)
12.
12.
Perseus84
#6: Ajanlom h probald ki. Ha eloszor tolod inditsd szabad modban. Ez azt jelenti h minden marad a regiben de a kajaval es a piaval nem kell szarakodnod. Igy elkerulod a felesleges monoton gyujtogetest es a felfedezesre osszpontosithatsz. Ha elnem tudsz tovabblepni nezz youtube videokat, de ha felfedezel allandoan es szkennelsz mindent akkor helyben vagy
10.
10.
zoli12i
Nem volt fekete a csávó az első részben. (te mi a f*szt toltál, juj?) Egyébként is semmilyen jelentősége nem volt, hogy kivel mész. Ebben mi az LMBTQ meg BLM ? Kijött kettő, azaz kettő előzetes de semmit nem értettél meg belőle, ami már a te dolgod.
Leírom, hogy 2021-ben nem lehet már aktuálpolitika mentes játékot csinálni, de ezt is nehéz itt egyeseknek értelmezni.
Jah, dráma...az...
9.
9.
#1: De most ez a játék nem pont annak néz ki, ahol azt is pont leszarod, hogy hogy néz ki az embered és azt is, hogy férfi, vagy nő? XD Én hülye meg azt hittem volna, hogy a sztori, meg a lényeg, meg a szinkronhang kell, hogy jó legyen benne. Na mindegy, folytasd csak ezt a narratívát mert meg akarok világosodni és hinni is akarok benne. De már a legelső képsorokban egy kajak fehér robot védi meg a fekete nőt, ezzel egyidőben gyűlölve a színesbőrűeket és a nőket is egyszerre. Be lehetne perelni a játékot több fronton is, hogy miért *nem* elfogadó. Tiszta dráma, Hölgyeim és Uraim.
8.
8.
csongor1996
#1: Hogy mi..? Ebben most mi a BLM meg LMBTQ? Hogy fekete karaktert irányítasz..? Megjegyzem elsőben is fekete volt a csávó, juj.
7.
7.
scott84
#4:
Igen,Magyarul jelent meg.
Ám néhány sor angol maradt,valószínűleg orvosolják majd.
Nyugodtan kezdd el!
6.
6.
Őrnagy
#4: Én most kezdtem az 1-et, de fogalmam sincs, mit kell csinálni, hiába magyar nyelvű :D
Még sosem játszottam ilyesmivel, csak nagyon vonz ez a vízalatti világ.
4.
4.
Perseus84
A leirasban a magyar szoveg nincs benne viszon a magyaritasok honlapjan az van irva h magyarul jelent meg. Ha valaki probalta tudna ehhez szolni?
Nagyon vartam mar. Az elso szerettette meg velem a survivalt, rengeteg oram van benne es meg mindig tudok ujat talalni.
3.
3.
zoli12i
Na itt az első kommandós. Rezgőre állítottad az értesítőt és már ugrottál is miattam ?
Annyira cuki....de felesleges.
1.
1.
zoli12i
Az kemény...a BLM meg LMBKQT izéket már ebbe is be kell vonni...nem igaz, hogy ma már egy játék nem lehet aktuálpolitika mentes....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...