Performance móddal erősít a Watch Dogs: Legion

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 16.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft beharangozta, hogy a hamarosan érkező 4.5-ös javítás többek között bekapcsolhatóvá teszi majd a 60 fps-es képfrissítés lehetőségét is a Watch Dogs: Legion PS5-ös és Xbox Series X-es verziójában.

Korábban is volt már róla szó, hogy a közeljövőben elhozza a Ubisoft a Watch Dogs: Legionbe a játékosok által régóta kért 60 fps-es módot az új konzolokon, a legutóbbi blogbejegyzésükben pedig megerősítették, hogy már úton van, és a következő frissítéssel élesedik is.

A részletekbe nem mentek bele a franciák, mindössze annyit tudtunk meg, hogy a performance mód PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en lesz elérhető - tehát a Microsoft kisebbik next-gen konzolja ezúttal kimarad a teljesítményjavulásból. Arról sem esett szó, hogy a gyorsabb képfrissítés oltárán mennyit kell feláldoznunk a felbontásból, de több mint valószínű, hogy a ray tracingről le kell majd mondanunk ennél a grafikai opciónál.

A 4.5-ös patch emellett természetesen rengeteg bugot kigyomlál a játékból, illetve a Ubisoft ismét megemlítette, hogy még június vége előtt napvilágot lát a játékhoz a Bloodline alcímet viselő sztori-DLC is, amiben az előző epizódok főhősei - Aiden Pearce és Wrench - irányítható karakterekként térnek majd vissza.

18.
18.
Oistrakh01
#16: Neked ki osztott lapot, te kopasz kisújszopó
14.
14.
delphijos
#11: Látom kidült a kultúra…. Nem jutottál volna ide ha nem kérdezel butaságot, hogy miért kell visszavenni valamelyik paraméterből egy fix hardveren, hogy egy másik jobb legyen. A búvároknál is, ha tovább lent akarsz maradni , nagyobb oxigéntartály kell… ha meg a kisebb súly a fontos, akkor kisebb palack, de rövidebb ideig úszkálsz…. Nem agysebészet ez. A butaság az marad akkor is ha közben bunkó stílust villantasz….
13.
13.
#11: Azt írtam, hogy hőlégsúly kezelő, de te viszont tényleg nem értesz semmit, ha kapásból ilyen ostobaságokat kérdezel. Az van a hírben, hogy Patch jön a játékhoz, nem az, hogy erősebb alkatrészek a gépekhez.
12.
12.
crytek
WD2 re is ráhúzhatnának valami recementes textúrákat mert xboxon elhányom magam ahogy kinéz a fűrészfogsimulátor
11.
11.
Oistrakh01
#6: Amihez értesz ott oszd az észt, labdaszedő teleszart búvárruha.
10.
10.
delphijos
#9: “Általánoson” azt értem hogy nem hemzsegnek milliószámra a játékosok akiknek a hardvere bírná….
9.
9.
delphijos
#8: A fix 4K RT-vel 60 vagy nagyobb fps-el még PC-n se általános. Ezektől a konzoloktól én nem várnám. Ha lesz is, annak meg a grafikai részletesség lesz az ára. Amúgy az analízis szerint 1440 alá nem megy a felbontás, nem rossz ez. Csak arra reflektáltam hogy a 60 fps-hez NEM elég wqhd felbontásra "lemenni" ....
8.
8.
crytek
#7: Vajon ebben az érában lesz valamelyik konzolon REAL 4K 60fps amit ha a DF (vagy bárki más) kimér soha nem fog lemenni a 60fps 5x-re hanem betonykemény 60 végig....?
6.
6.
3.
3.
Oistrakh01
#2: Mi a te foglalkozásod?
2.
2.
#1: Mert akkor már az eredeti release is 60 fps lett volna és nem hiszem, hogy lenne kedved egy next-gen konzolon 720p-ről 4K-ra rekonstruált képet bámulni, mert az úgy nézne ki, mint egy lapát fos. Vagy csak én nem értem a kérdésed?
1.
1.
Oistrakh01
Miért kéne lemondanunk a ray tracingről 60fps mellett?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...