Call of Duty: Warzone - félmillió játékost vágtak ki

  • Írta: szlav
  • 2021. május 17.
  • Hír
Amikor egy online lövölde ingyenesen elérhető, az rendszerint biztos recept arra, hogy hamar felütik a fejüket a csalók is. Ez alól sajnos a Warzone sem kivétel, ahonnan már több mint 500 ezer játékost bannoltak a megjelenése óta.

Aki rendszeresen játszik a Call of Duty: Warzone-nal, az sajnos nagy valószínűséggel összefutott már egy-két olyan illetővel, akik az online FPS-ekben előforduló csalásoknak köszönhetően képesek egy teljes játékoslobbi élményét hazavágni. Sajnos a jelenség a játék megjelenése óta él, és valószínű, hogy sosem sikerül maradéktalanul kigyomlálni a bűnösöket, de ez mégsem jelenti azt, hogy a Raven Software ne dolgozna az ügyön.

A battle royale-játékot üzemeltető stúdió nemrég bejelentette, hogy újabb 30 ezer játékost tiltottak ki csalás miatt, ami azt jelenti, hogy a Warzone indulása óta már több mint félmillió csalóra csapott le a banhammer. Eközben számos olyan exploitot sikerült fixálni, amely már egy ideje megkeserítette a játékosok életét (például a végtelen gázmaszkot), mégis akad néhány olyan hiba, ami továbbra is tapaszra vár. Ilyen többek közt az a glitch is, melynek köszönhetően az ügyeskedő játékosok beférkőzhetnek a térkép textúrái alá, hogy onnan várják ki a meccs végét.

28.
Lorthirash
#26: Tudom mire gondolsz aimbot alatt, létezik ebből olyan is de nem fogok tippeket adni, senkinek, van elég csaló így is, amit küldtem az egy elég lightosan beállított cucc de az jól látható hogy követi a sniper a fejeket ami bőven csalás kategória.

Egyébként a cod támogatja rendesen egér+billt, meg mos már az összes új játék is fogja ( BF6 )
27.
Fanboi
#22: Évek óta ott van. Kiszűrhetetlen a makrózás kb. Felesleges vele cseszekedni ha nem tetszik használd te is, minimal előnyt ad. Ha pedig rendesen egér támogatást adnának végre konzolon az FPS játékokba végképp oda lenne a hatalmas előny.
26.
Fanboi
#18: Lol, idelinkelsz egy videót amit látványosan lehúztak mert aki készítette azt sem tudja mi az az aimbot, és ezek szerint te sem tudod ha ez szerinted aimbot. Nézegesd meg kicsit hogyan is fest egy rendes aimbot wallhackel mikor célozni sem kell ugrik a fejekre a célkereszt magától.
Cronusmax még mindig csak makrózni jó, vagyis recoil kiszedés, gyorstöltés, aimassist on ami alapból is bent van de offolt szerveren is tudsz vele ügyeskedni, és társaik. Előnyt ad de ritkán találkozni vele, csalásnak nagyjából annyira lehet nevezni mint pc-n lebutítani a grafikát hogy magasabb framerate-ed legyen és ne tudjon az ellenfél a távolban elbújni tereptárgyakba vagy füst mögé.

Ezeket továbbra sem lehet összemosni azzal a csaló szarházi bagázzsal akik wallhacket, rendes aimbotot és egyebeket használják. Ráadásul mindez konzolon jóval nagyobb rizikóval mert simán hardvert is banoltathatnak (pc-n is de ott kb 1 perc megoldani a ban-t, konzolon bukod) és onnantól buktál mindent.
25.
Aanash
Nem èrtem a dolgot.
Van egy virtuális valóság amibe maximum nèzegetni tudja a játèkos a "megszerzett" felszerelèseit, meg az elèrt eredmènyeit.
Aztán egyszer csak lekapcsolják a szervereket ès hoppá, oda van minden, amit a magáènak hitt, vagyis soha nem èrt el semmit ès nem szerzett meg semmit.
Ès pènzt költ különböző csalásokra, vagyis a becsületèt ès egyenessègèt is eldobja csak azèrt, hogy egy kitalációban ő lehessen a kemèny legèny.
Hogy az adott kör vègèn az ő neve legyen legfelül kb fèl percig.
Ennyièrt eladja magát...
Beszarás...
24.
Lorthirash
#18: Visszatérve eredeti témánkhoz az a gond hogy ezeket az eszközöket olyan finoman lehet konfigolni hogy ha valaki visszanézi hogyan halt meg nem is biztos hogy kiszúrja a robot mozgást, mert nem vitte annyira túlzásba, ilyen is van.
23.
Lorthirash
#21: Ez tipikus esete annak hogy az activision ül a babérjain, a blizzardot is teljesen leépítették vándorolnak is el a legkomolyabb rajongók is, nem számít az a lényeg hogy bekapd a horgot vedd meg a játékot aztán leszarják a játékos fejét.
Régen a közösségnek nagy befolyása volt a játékokra blizzardnál, mindig nagy hangsúlyt fektettek az elégedettségre figyeltek a játékosokra, a visszajelzésekre, hogy jobb legyen játék, nem csak lehúzni akartak.
22.
adamsfamily
#17: A cod honlapján amúgy ott van,hogy csalásnak veszik a nem támogatott perifériákat és modolt irányítókat.
21.
Lorthirash
#14: Amúgy meg tévedésben vagy mert ez nagyon erősen az activision hibája mert nincs egy rendes anti cheat rendszerük pedig már több mint 1 éve létezik a warzone.
Életemben nem láttam annyi csalót mint ebben a játékban.
Még cod4 tört szerókon is elenyésző volt a csalás....
20.
Lorthirash
#19: ha Hw id alapján menne a bann az már más kérdés.
19.
Lorthirash
#14: Csak a játékból vághatnak ki csalásért, ugyanúgy tudsz új accountot csinálni.
18.
Lorthirash
#10: Te élsz 360-as időkben 0 recoil aimbot minden van ezekben a szarokban,de igazatok van ez sem csalás.

https://www.youtube.com/watch?v=NdHabAau9vg

És ennél még durvább cuccok is léteznek.
17.
Fanboi
#15: Pontosan erről szól a makrózás...
16.
adamsfamily
#14: Tessék itt egy videó,ami bemutatja,hogy miért csalás.
https://youtu.be/4h4h31W3GKY
15.
adamsfamily
#14: Ez nem csak macrozni tud az a baj.Gyors töltés,leszabályozza a fegyver visszarúgást,stb.Konkrétan egy csomó ilyen scriptet és modot lehet letölteni hozzá,ami bazira de beleesik a csalás kategóriába.
14.
Fanboi
#13: Makrózás, egerezés az minden csak nem csalás. Messze nem ad akkora előnyt. Aimbot, wallhack és társaik na az igen. Ezeknek a száma konzolon a rizikó miatt elenyésző. Pc-n meg kimagasló..
13.
adamsfamily
#8: Ott van például a Cronus zen.Nézz róla youtube videót,szerintem eléggé egy csaló ketyere.
12.
JohnSpartan
#4: Jah de ha kikapcsolod soha nem dob be 1 nyamvadt meccsbe sem...
11.
Tomi888
#4: Csak psen. Xboxon nem lehet kikapcsolni
10.
Tomi888
#8: Semmilyen. Szegény még az xbox360as időkben él,amikor az rgh-s gépekkel tudták okoskodni.
9.
Fanboi
#7: Megközelítőleg sem annyi mint pc-n egyrészt mert bonyolultabb másrészt mert jóval többet kockáztatsz.
8.
zozo76hun
#7: milyen hardveres csalas van?
7.
Lorthirash
#2: Hagyjuk már ez a PCn csalás így úgy amikor már vagy 10 éve van konzolon hardveres csalás, amit úgy konfigolsz ahogy akarsz, ráadásul nem fog meg semmilyen anti cheat rendszer.
6.
adamsfamily
#3: Cold war-ban ki lehet kapcsolni a cross-playt,de akkor sem input alapú a matchmaking.Ráadásul konzolon is van aki aimbotot használ.Ráteszi azt a szart az irányítóra és máris tud játszani akár mekkora nyomorult volt.
Tegnap belebotlottam egy gyerekbe akinek 107 ölése volt és 7-szer halt meg.Hihető...
5.
Fanboi
#4: Még. Reméljük így is marad.
4.
Vis Major
#3: Ja, de konzolon be tudod állítani hogy csak konzolosokkal játsz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...