Jövő tavasszal jön az EA Sports PGA Tour

  • Írta: gorien
  • 2021. május 18.
  • Megjelenés
Link másolása
A héten megkezdődött a 2021-es PGA-bajnokság, az Electronic Arts pedig ehhez időzítette a bejelentését, miszerint jövő ilyenkorra már mi magunk is üthetjük a golflabdát az EA Sports PGA Tourban.

Az Electronic Arts másfél hónappal ezelőtt árulta el, hogy hosszútávú megegyezésre jutott a PGA-val, amelynek eredményeként újjáéleszti golfjáték-sorozatát. Az EA Sports PGA Touron az EA Tiburon dolgozik, és 2013 óta ez lesz az első golfjáték, amelyben mind a négy nagy amerikai férfi golfbajnokság szerepel. Ezenkívül több PGA-bajnok is megfordul majd a játékban riválisként vagy játszható karakterként.

Az EA a 2021-es PGA-bajnokságra időzítve tegnap bejelentette, hogy a játékot 2022 tavaszára várhatjuk majd. Ezen túl még mindig keveset tudunk az EA PGA Tourról, amely az ígéretek szerint igazi next-gen játék lesz (bár pontos platformlistánk még nincsen), annyit viszont most elárultak, hogy a PGA oktatórészlegével karöltve dolgozzák ki a tutorialokat és a gyakorlókihívásokat, amelyek során nemcsak a játékban, de a valódi sportban is hasznos tanácsokat kapunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...