PC-re is megjelenik a Gnosia

  • Írta: gorien
  • 2021. május 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Among Us tavalyi fellángolásával újra reflektorfénybe kerültek a csoportos nyomozós játékok. Ilyen típusú az egyébként single player Gnosia is, amely eredetileg PS Vitára jelent meg, tavaly Switchre, idén pedig PC-re is ellátogat.

A Petit Depotto készítette Gnosia 2019-ben jelent meg PS Vitára, jóval a kézikonzol életciklusa után. Nem maradt meg azonban ott: tavaly a Nintendo Switchen is tiszteletét tette, idén pedig a PC-t sem hagyja ki. A Gnosia egy csoportos nyomozó játék, ám a tavaly nagyot futott Among Usszal szemben egyszemélyes.

A feladatunk, hogy egy űrhajón megtaláljuk a legénység soraiban bujkáló, gnosia nevezetű lényt, ami egyesével végez mindenkivel, hacsak meg nem állítjuk. Ehhez visual novel-szerű beszélgetésekbe bonyolódunk, próbáljuk hazugságon érni a gyanúsítottakat, és egészen addig kezdjük újra az időhurkot és a nyomozást, amíg sikerrel nem járunk.

A hurkok elején egy kis szerepjátékos beütéssel különböző képességeket vásárolhatunk magunknak, és mindig a véletlenen múlik, milyen szerepeket (mint az orvos vagy az őrangyal) viselnek a szereplők – még az is előfordulhat, hogy mi magunk válunk gnosiává, ekkor épp a lebukást kell elkerülnünk.

Megjelenési dátum még nincs.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...