Még egy évnyi tartalmat kap a SnowRunner

  • Írta: szlav
  • 2021. május 18.
  • Letöltés
Link másolása
Nagyszerű hírünk van azok számára, akik szeretnek a teherjárművek volánja mögött hóbuckákkal hadakozni. Miközben megérkezett a Snowrunner negyedik szezonja, a Saber Interactive bejelentette, hogy még egy évnyi újdonságra számíthatunk.

Tény, hogy a Snowrunner csak egy szűkebb réteget szólít meg, akiket azonban elkap a játék, azok rendszerint sokáig nem engedik el azt. Nekik szól a mai hír, miszerint a Saber Interactive és a Focus Home Interactive még egy éves bérlettel, vagyis négy további szezonnal támogatja meg a hóban és sárban dagonyázós autós játékot.

A Year 2 Pass pontos tartalmáról egyelőre nem kaptunk részletes leírást, abban azonban biztosak lehetünk, hogy számos új helyszín, jármű és tennivaló vár majd ránk a hidegben, ráadásul a fejlesztők bedobnak majd egy-két ingyenes extrát is. Az ötödik, hatodik, hetedik és nyolcadik szezon a Build & Dispatch, a Haul & Hustle, a Compete & Conquere, illetve a New Expansion névre hallgatnak majd - ezek alapján lehet tippelgetni arra, hogy mire is várhatunk.

Igazán jó most a SnowRunner rajongójának lenni, hiszen éppen most érkezett meg a játék negyedik szezonja, a New Frontiers, amellyel párhuzamosan megérkezett a Nintendo Switchre szánt port is.

2.
2.
Cole
Gondoltam majd lesz valami jó kis nyomott áras leakciózás steamen, de 70 euróért passzolom. :D
Days Gone és az Odyssey elég lesz egy darabig.
1.
1.
szujonor
Xbox GamePass-ba is jön (nyilván, a Season Passok nem biztos):
https://news.xbox.com/en-us/2021/05/18/xbox-game-pass-may-2021-update/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...