Ratchet & Clank: Rift Apart - fegyverek és mozgás

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 19.
  • Videó
Link másolása
Rohamosan közeledik a PlayStation 5-exkluzív kaland, a Ratchet & Clank: Rift Apart megjelenése, amiből most egy friss előzetes érkezett. Az új trailerben Zurkon Junior mesél egy keveset a fegyverekről és a közlekedésről.

Ahogy egyre több látnivaló érkezik a Ratchet & Clank: Rift Apartból, egyre nehezebb kiböjtölni a játék megjelenéséig hátralévő időt. A legújabb trailert elnézve sem lesz ez másképp:

A friss videóban Zurkon Junior kommentálásával nézhetjük végig, hogy milyen fegyverek és különböző közlekedési lehetőségek állnak majd a rendelkezésünkre Ratchet és Clank dimenziók közti kalandjában; természetesen az összes ugrást, lövést, robbanást és teleportálást igyekszik majd a DualSense a lehető leghitelesebben visszaadni a ravaszok és a rezgőmotorok segítségével.

A PlayStation 5-exkluzív Ratchet & Clank: Rift Apart június 11-én kerül a boltok polcaira.

6.
6.
Windrider
#4: Fura, hogy ezt mondod, mert szerintem pont hogy a játékmenet az, ami tökélyre lett csiszolva a PS4-es résszel. Ami lapos volt inkább, az maga a sztori. Ugyebár az egész játék tulajdonképpen a legelső ps2-es rész újragondolása volt, annyi különbséggel, hogy belekerültek az addigi játékmeneti elemek (amik szerintem hibátlanok), viszont a sztori rész nagyon fel lett vizezve, ezért érződött kissé bugyutának a játék. Ez az új PS5-ös rész, ha igaz amit mondanak minden tekintetben előrelépés lesz, szóval ha olyan jó lesz, mint ahogy kinéz, akkor én meg vagyok véve :D
5.
5.
Darksiders84
#4: Na igen mondasz valamit van benne igazság , de azért csak kíváncsiak vagyunk az újra pedig lehet az lesz amit írsz
4.
4.
GemForge
#3: Nem. Már az is brutáljól nézett ki. Csak maga a játékmenet nem lett brutál jó. Vagy legalábbis nem volt eléggé ötletes/motiváló számomra. Szal én itt attól tartok, hogy hiába a csillogás, meg a szuper grafika, ha a játékmenet ugyanolyan lesz, mint az előző + fenszi/álleejtős teleportálás, akkor azt én eléggé hamar meg fogom unni.
Ezt a félelmemet eddig egyik trailer sem tudta eloszlatni eddig sajna... :(
3.
3.
Geribácsi
Csak én érzem úgy hogy a PS4-es Rachet (sic) már brutál jó nézett ki?
2.
2.
Windrider
#1: Ez egy új képesség, valamikor a játék elején kapod meg. Valójában egy pici tér-idő ugrás vagymi :D
1.
1.
Darksiders84
Másnak nem zavaró ugrásnál vagy oldalra kitérésnél az a furcsa effekt ,hogy húzza magát sokszorosítva vagy mi franc , de elég furcsa ,bár nem mindig, lehet valami képesség vagy fegyver által.
Ettől függetlenül várom ezt is .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...