Premierdátumot kapott a netflixes Resident Evil

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Tegnap egy vadonatúj előzetes társaságában végre kiderült, hogy napra pontosan mikor is kerül majd fel a streamingszolgáltatás kínálatába a Resident Evil: Infinite Darkness.

Eddig sem volt titok, hogy valamikor idén júliusban lesz esedékes a Resident Evil: Infinite Darkness netflixes debütálása, azonban a nemrég befutott előzetesben most a pontos premierdátumról is lerántottak a leplet a készítők: július 8-tól lesz nézhető az animációs széria a streamingszolgáltató kínálatában.

A minden eddiginél többet mutató trailerből ismét megerősítést nyert, hogy a történet a Raccoon Cityben történt incidens, illetve a Resident Evil 4 eseményei után játszódik, amikor már Claire és Leon is nagyobb tapasztalattal rendelkezik a zombik fejbelövésében és a zöld dezodorok magukra fújásában.

A látvány alapján pedig nagyon úgy néz ki, hogy méltóan idézi majd a sorozat a játékokat - még az ötödik rész közel-keleti hangulatát is belecsempészték egy pár képkocka erejéig az előzetesbe a készítők.

4.
4.
Anti4730
#2: Azert a resident evil 6-nal kibaszott buta es fajdalmad a storyja, isten orizz hogy az alapanyag legyen. De ugy egyebkent is szerintem az osszes resinek fajdalamasan rossz a storyja az alap storyn kivul, kiveve a hetet es a nyolcat.
3.
3.
GAMEROD
#2: Azt nem írtam hogy gond, csak a leírtakban az ötödik rész "közel-keleti" hangulata is szerepel - ami inkább közép-afrikai hangulat volt.
2.
2.
Nothing
#1: És mi a gond ezzel? :) Talán a leg(akció)filmszerűbb része a sorozatnak, úgyhogy tökéletes mozgókép-alapanyag.
1.
1.
GAMEROD
Nekem csak a Resident Evil 6-ot idézte fel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...