Júliusban jön a Resident Evil: Infinite Darkness

  • Írta: gorien
  • 2021. április 16.
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflix több fronton is bővíti a Resident Evil-univerzumot, az egyik ilyen az Infinite Darkness című animációs sorozat lesz. Egy új előzetes kíséretében megtudtuk, miféle kalandok várnak Claire-re és Leonra a Fehér Házban.

Tavaly ősszel derült ki, hogy a Netflix nemcsak egy élőszereplős Resident Evil-sorozaton dolgozik, hanem egy animációson is, amely Claire Redfieldre és Leon Kennedyre koncentrál - később azt is megtudtuk, hogy a két szereplőt a Resident Evil 2 remake-jében hallható színészek alakítják ismét.

A Resident Evil Showcase-en az Infinite Darkness is részt vett első, teljes értékű előzetesével, amelynek hála már premierhónapot is ismerünk: júliusban várhatjuk a Netflix kínálatába. A sorozat két évvel játszódik a Resident Evil 4 után: Leon még mindig Graham elnöknek dolgozik, a tapasztalata pedig jól is jön majd, amikor a Fehér Házat is ellepik a zombik.

1.
1.
TrishtanAG
Tekintve, hogy a játékokhoz kapcsolódok, végre el lehetett volna szakadni az idióta Kaptár magyar címadástól. A Netflixnek nem sikerült :D.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...