Lies of P - Pinokkió Dark Souls-kivitelben

  • Írta: gorien
  • 2021. május 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha számos mese eredendően sem gyerekbarát, mindig lehet belőlük sötétebb, horrorisztikusabb feldolgozást csinálni. A Lies of P-ben Pinokkió kerül sorra, aki ezúttal mechanikus bábuként keresi Gepettót, és a harctól sem riad vissza.

A Bless Unleashed mögött álló Round 8 Studios következő játéka Pinokkió meséjéből merít, ám néhány sötét csavarral – a fabábú nem igazi fiúként, hanem egy soulslike-akciójáték főhőseként születik újjá a Lies of P-ben. A helyszín egy pusztuló, 20. századi eleji európai város, a fiktív Krat, ahol legutoljára látták Gepettót. Pinokkió feltett célja, hogy megtalálja öreg alkotóját.

Ehhez persze sok harcon keresztül vezet az út, épp ezért szerencse, hogy Pinokkió „csak" egy mechanikus bábú: a változatos fegyverek forgatása mellett saját testrészeit is lecserélheti, hogy előnyhöz jusson küldetése során. A játékban egyedi hazugságküldetések is lesznek, amelyek attól függően mennek tovább, hogy a megtévesztés milyen formáját választjuk.

A Lies of P 2023-ban fog megjelenni PC-n, Stadián, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en. Habár az előzetes a játékmenetből még semmit nem árul el, Krat baljóslatú világát már megtekinthetjük néhány képen:

3.
3.
Robilluma
A képeket Pinokkió nem engedi megnézni.
2.
2.
Robilluma
Jöhet.
Valóban Bloodborne fílingje van. A testrészcserékkel kap egy kis Sekirós, CPos ecservonást is, ami szintén nem baj :)))
A trailer hangulatos lett. Remélem van elég dodó a fejlesztőknél, a B-C kategóriás souls gamek elég üresek és picit illúziórombolók.
A mese alap tetszetős. Játék feljegyezve :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...