Lies of P PC, PS5, XSX

Soulslike, amit Pinokkió meséje inspirált.

Hamarosan befejeződik a Lies of P fejlesztése

Ugyan még nincs pontos megjelenési dátuma a Lies of P-nek, a fejlesztése kitűnően halad, és immár az utolsó fázisába lépett - jelentette be a játék vezető rendezője.

Frissítve: Egy órán át pörög a Lies of P

A Bloodborne-köntösbe csavart Pinnokkió-játékról eddig is tudtuk, hogy nem mindennapi alkotás lesz, most viszont közelebbről, vágatlanul is megvizsgálhatjuk azt.

Íme, a Lies of P gépigénye

Nem lőtték túl a Bloodborne-ra hajazó Lies of P gépigényét, szerencsére jó hírrel szolgált a Neowiz csapata a PC-s játékosok számára.

GC 2022: Íme, az idei Gamescom Awards nyertesei

Kiürült a Koelnmesse arénája, a Gamescom látogatói pedig mind hazamentek. Mielőtt azonban elbúcsúznánk az idei expótól, vessünk egy pillantást a Gamescom Awards 2022-es nyerteseire!

GC 2022: Megint mozog a Lies of P

A Lies of P meghatározó szereplő volt az idei Gamescomon, ti pedig az Opening Night Live-on levetített előzetes után még több gameplayt láthattok belőle.

GC 2022: Újabb gameplay felvételen a Lies of P

A Lies of P egy soulslike-játék lesz, melyben Pinokkió bőrébe bújva vehetjük fel a harcot a gonosz erőkkel egy hátborzongató steampunk világban.

GC 2022: Ezekre a játékokra számíthatunk a Microsoft gamescomos műsorában

A Microsoft sem hagyja ki az idei Gamescomot, most pedig arról is lerántotta a leplet, hogy milyen játékok kerülnek majd bemutatásra a műsoruk alatt.

Lies of P - akcióban a soulslike Pinokkió

Megkapta az első gameplay kedvcsinálóját a Lies of P, amely Carlo Collodi klasszikus történetének újabb feldolgozása - a csavar az, hogy ezúttal egy soulslike-játékként elevenedik meg Pinokkió.

Lies of P - Pinokkió Dark Souls-kivitelben

Noha számos mese eredendően sem gyerekbarát, mindig lehet belőlük sötétebb, horrorisztikusabb feldolgozást csinálni. A Lies of P-ben Pinokkió kerül sorra, aki ezúttal mechanikus bábuként keresi Gepettót, és a harctól sem riad vissza.