Lies of P PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Soulslike, amit Pinokkió meséje inspirált.

Lies of P teszt

Az egykoron virágzó Krat városa mára már csak árnyéka önmagának, utcáit ellepte a vértől és olajtól bűzlő mocsok, az a pár szerencsétlen pedig, aki életben maradt, csak egy kisfiúban bízhat, aki össze-vissza hazudozik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tartalmas hétnek nézünk elébe most is, a mennyiségre nem lesz panasz, és úgy tűnik, a minőségre sem. Ha pedig túl sok lenne az izgalom, akkor a mozikban megnézhetjük a Feláldozh4tókat.

Ilyen fegyvereink lesznek a Lies of P-ben

Habár a játékosok több száz lehetséges fegyverkombinációt hozhatnak létre a Dark Souls és a Pinokkió szerelemgyerekében, a legújabb trailer egy pár igazán ütős alternatívát mutat be nekünk.

Ezek a címek jönnek a hónapban a Game Passbe

A legtöbbről már tudjuk, hogy érkeznek, azonban nem árt összegezni, hogy milyen új címekre számíthatnak a szolgáltatás előfizetői. A lista várhatóan nem teljes, számíthatunk még pár beesőre a hónap során.

GC 2023: Háromféle befejezéssel érkezik a Lies of P

Közel már a Lies of P megjelenése, de még az utolsó hajrában is érkeznek nagyon érdekes részletek a Bloodborne-ba oltott Pinokkió-sztoriról. Érdemes lesz kétszer is megfontolnunk P hazugságait.

Lies of P és Wo Long: Fallen Dynasty crossover érkezik

Az előbbi kiadójának posztja alapján a két játék közös eseményt rendez, azonban pontos részleteket nem árultak el arról, hogy ez milyen formában fog megtörténni.

SGF 2023: Nagy a zsongás a Lies of P demója körül

Ki gondolta volna, hogy Pinokkió története a Bloodborne stílusával ötvözve ekkorát futhat? A játék még meg sem jelent, de máris rengetegen voltak kíváncsiak a Round8 Studio munkájára.

SGF 2023: Kilenc percig mozog a Lies of P

A Pinocchio közismert története elevenedik meg a Dark Souls által ihletett akciójátékban. Nemrégiben már kaptunk egy trailert a Lies of P-ről, ám a fejlesztőknek hála, most hosszabb kóstolót kaptunk róla.

SGF 2023: Szeptemberben érkezik a Lies of P, már demót is kaptunk

Egy hangulatos előzetessel és napra pontos megjelenési dátummal köszönt be a Lies of P. Pinokkió Dark Soulsba oltott kalandja mindenképp megérdemli a figyelmünket.

Hosszabb gameplay-felvételen a Lies of P

A várva várt soulslike játék, a Lies of P-t most több, mint 20 percen keresztül láthatjuk mozgásban.